Αυτοψία κλιμακίου της ΠΚΜ στις Τσούκες μετά την καταγγελία της “Ενωτικής”

Αυτοψία στην περιοχή Τσούκες της Κοινότητας Δρυμού όπου «φιλοξενούσε» μέχρι πρότινος χωματερή – ντροπή πολλών χρόνων πριν, με εκατοντάδες τόνους αποβλήτων, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ.  

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν στο σημείο μετά από καταγγελία της «Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού» η οποία υποστήριξε ότι δεν έγινε μεταφορά των σκουπιδιών αλλά «διάστρωση» από γκρέιντερ αφού οι εκατοντάδες τόνοι αποβλήτων που υπήρχαν στο σημείο ήθελαν μήνες για να απομακρυνθούν.

Σημειώνεται, πως ο καθαρισμός της συγκεκριμένης περιοχής έγινε γνωστός μέσω δελτίου τύπου της διοίκησης (με ανάλογο φωτογραφικό υλικό) και ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, παρουσία της Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, του προέδρου Τοπικού, Κώστα Πατσαλά, του αντιπροέδρου, Παναγιώτη Καρατάκη καθώς και του προϊστάμενου του τομέα Καθαριότητας στη Μυγδονία, Σάκη Διαμέλα. Στην αυτοψία του κλιμακίου της ΠΚΜ την περασμένη Πέμπτη, παρούσα ήταν μόνο η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

Το Polites Oraiokastrou ζήτησε από την κ. Δημητριάδου να τοποθετηθεί σχετικά με την αυτοψία της ΠΚΜ στο σημείο:

«Μετά από καταγγελία  της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού βρέθηκα στην περιοχή που καθαρίσαμε στις Τσούκες και την οποία καμία διοίκηση δεν είχε καθαρίσει τα προηγούμενα χρόνια» είπε η κ. Δημητριάδου και συνέχισε με …νόημα:

«Αναφέρθηκα στο έργο που κάναμε εκεί, ώστε να καθαριστεί ο χώρος από τα μπάζα. Εμάς αυτό μας ενδιαφέρει, να κάνουμε καλά την δουλειά μας και να διατηρούμε καθαρό τον τόπο μας. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε αντιπαλότητα υπάρχει μεταξύ τρίτων. Εμάς μας νοιάζει το καλό του τόπου μας.»

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,