Δ. Καρασαββίδης προς παραιτηθέντα Δήμαρχο: «Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος»

Για πρώτη φορά, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Διοικητικού, Δημήτρη Καρασαββίδης, αποκαλύπτει δημόσια πως η επίμαχη ανάρτησή του στις 2 Δεκεμβρίου 2021 για βεβαιώσεις εκτέλεσης έργων 200.000 ευρώ στον δήμο Ωραιοκάστρου που -όπως υποστήριξε- δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, αφορούσε τελικά τον παραιτηθέντα δήμαρχο Αστέριο Γαβότση. (https://politesoraiokastrou.gr/?p=14980)

Μάλιστα, ο κ. Καρασαββίδης με σημερινή του ανακοίνωση επισημαίνει πως θα επαληθευτεί η λαϊκή ρήση «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος» συμβουλεύοντας τον κ. Γαβότση να κρατά μικρό καλάθι «γιατί τα δικαστήρια τώρα αρχίζουν», θα είναι πολλά, «κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά.»! Τι ακριβώς υπονοεί ο Αντ/ρχος Οικονομικού – Διοικητικού;

Αφορμή για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στάθηκε η δήλωση του παραιτηθέντα δημάρχου για την αναβολή της εκδίκασης αγωγής χρηματικής του ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης, ύψους 200.000 ευρώ. «Ο κ. Καρασαββίδης θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορούμε με ψεύδη να σπιλώνουμε ανθρώπους» αναφέρει ο κ. Γαβότσης.

Από την πλευρά του ο κ. Καρασαββίδης τον …«προειδοποίησε» με τη φράση «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε» σημειώνοντας στη συνέχεια με νόημα:

«Η περίφημη φράση του Σόλωνα ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του κ. Γαβότση, ο οποίος με τον παρορμητισμό που τον διακρίνει βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα και μάλιστα να με κηρύξει ένοχο! Θα τον συμβούλευα να μην βιάζεται, ας έχει υπομονή και ας κρατά μικρό καλάθι, γιατί τα δικαστήρια τώρα αρχίζουν και από ότι φαίνεται θα είναι πολλά, κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά. Τον συμβουλεύω ακόμη να μην ξεχνά αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: «Γελάει καλύτερα, αυτός που γελάει τελευταίος».

Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Καρασαββίδη τον περασμένο Δεκέμβριο που πυροδότησε την κόντρα των δύο αντρών:

=============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,