Δωρεά αυτοκινήτου από τον δήμο στο Α.Τ Ωραιοκάστρου

«Θα προχωρήσουμε στη δωρεά ενός αυτοκινήτου από τον δήμο Ωραιοκάστρου προς το αστυνομικό τμήμα με τη ρητή δέσμευση ότι θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τον δήμο Ωραιοκάστρου» ανέφερε στο τελευταίο δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Ο κ. Τσακίρης απαντώντας σε ερώτηση της αντιπολίτευσης για το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών, σημείωσε ότι ο τρόπος που θα ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα της χώρας  εξαρτάται από τον συνολικό σχεδιασμό που θα κάνει η ΕΛ.ΑΣ μαζί με το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

«Ωστόσο» συνέχισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου «επειδή δίνεται η δυνατότητα στους δήμους να παράσχουν υλικοτεχνική υποδομή, θα εντάξουμε την αγορά του αυτοκινήτου στον προυπολογισμό του 2020». 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,