«Αγγέλων Έλευσις» στο Δρυμό με παραδοσιακά κάλαντα και εδέσματα

Με χαρούμενες παιδικές φωνές και φωτεινά χαμόγελα «πλημμύρισε» η πλατεία Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου. Χθες το βράδυ έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Δρυμού.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Δρυμού, που έψαλλαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την διεύθυνση του Αχιλλέα Ρούσση, μαέστρου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το κοινό καλωσόρισε στην εκδήλωση η Βάσια Χατζηπέτρου, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού. Μετέφερε στους πολίτες τις ευχές του προέδρου του Δρυμού, Κωνσταντίνου Πατσαλά, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα μέλη της Εθελοντικής Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Δρυμού που συνέδραμαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και τις τοπικές επιχειρήσεις, που προσέφεραν γλυκίσματα, εδέσματα και χυμούς για τα παιδιά.

«Ανάβουμε όλοι μαζί ξανά το δέντρο στο Δρυμό και δημιουργούμε γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο χωριό. Σας μεταφέρω τις ευχές του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, για καλές γιορτές και ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να στήσουμε απόψε αυτή την γιορτή, που την αφιερώνουμε στα παιδιά», είπε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου τα παιδιά έπαιξαν, συμμετέχοντας στις δράσεις που διοργάνωσε στο Δρυμό ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Ξυλοπόδαρος με περίτεχνα πολύχρωμα μπαλόνια, ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς κατοίκους του Δρυμού.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,