«Κατεβαίνει» για δήμαρχος ο Π. Αταμιάν – Τα πρώτα ονόματα

Μια ανάσα από την … επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Ωραιοκάστρου φέρεται να βρίσκεται ο πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν.

Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του κ. Αταμιάν αναφέρουν ότι ο επί πολλά χρόνια δραστήριος αυτοδιοικητικός και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Ωραιοκάστρου, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιήσει την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές. Η απόφαση έχει ληφθεί, αλλά -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- μένουν κάποιες εκκρεμότητες, ώστε να γίνει επίσημη η ανακοίνωση της καθόδου του.

Μέχρι πρότινος ο πρώην αντιδήμαρχος επιβεβαίωνε «σιωπηλά» την πρόθεσή του να επιστρέψει στην ενεργό αυτοδιοικητική σκηνή, αναρτώντας συχνά στην προσωπική του σελίδα στο facebook φωτογραφίες από τη συμμετοχή του σε κοινωνικές εκδηλώσεις (με υποψηφίους;) χωρίς ωστόσο να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Αταμιάν θα ανακοινώσει ταυτόχρονα και τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων του, νέοι και παλαιότεροι, άνδρες και γυναίκες, που θα προέρχονται από όλους τους τομείς της καθημερινής δραστηριότητας του Δήμου και θα εκπροσωπούν όλες τις κοινωνικές ομάδες.  Όπως ο Χάρης Χαραβόπουλος, ο Γιώργος Τομπάζης, ο Γιώργος Καγιάς, ο Σάκης Μοδίτσης, η Αργυρώ Πανανάκη και άλλοι.

Εν αναμονή λοιπόν…

==============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,