Θ. Καράογλου – Ωραιόκαστρο: Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του γραφείου του

Μαζί με πολίτες από ολόκληρο τον Δήμο Ωραιοκάστρου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδήλωσης κέντρου δεξιώσεων στο Ωραιόκαστρο, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης,  Θόδωρος Καράογλου, έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου.

Ο κ. Καράογλου αφού ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα και στην Ελλάδα σταθερότητα και ασφάλεια, προχώρησε σε έναν μικρό απολογισμό των πεπραγμένων της κοινοβουλευτικής του θητείας δηλώνοντας «παρών» για ακόμα μία φορά στις αυξημένες προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε, τονίζοντας την ίδια ώρα πως εξακολουθεί να παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή.

Ο πρώην υπουργός έκοψε ένα κομμάτι για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου καθώς και στον προϊστάμενο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου, πατέρα Νικόλαο Μοναστηρίδη, ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα.

Ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες του για την παρουσία τους αλλά και για την υποστήριξη στο πρόσωπο του όλα τα χρόνια που πολιτεύεται. Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του ότι η Νέα Δημοκρατία θα επικρατήσει και πάλι στις εκλογές, η οποία, όπως τόνισε, πηγάζει από το έργο που έχει συντελεστεί και τον τρόπο που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση τις μεγάλες εξωγενείς κρίσεις.

Εντύπωση προκάλεσαν οι ηχηρές απουσίες από την εκδήλωση τόσο του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη -που επίσης πρόσκειται στη ΝΔ- όσο και των Αντιδημάρχων – Δημοτικών Συμβούλων της διοίκησης του Δήμου. Απουσίες που (για πολλούς) ενδεχομένως συνδέονται με την υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου του ιδιαίτερα αγαπητού στον κόσμο του Ωραιοκάστρου, Πέτρου Αταμιάν, ο οποίος συνδέεται συγγενικά (είναι κουμπάροι) με τον κ. Καράογλου.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,