Μνήμες από τα παλιά για τον Αντιδήμαρχο του Δ. Ωραιοκάστρου

Μία παλιά, ελάχιστα ξεθωριασμένη -ούτε στη μνήμη, ούτε στο χαρτί- φωτογραφία, ανέσυρε από τα συρτάρια της ζωής του ο Δημήτρης Καρασαββίδης, όταν 20άρης έπαιζε ποδόσφαιρο, σέντερ μπακ, σε τοπική ομάδα του Ωραιοκάστρου.

Ο σημερινός Αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού, πριν αποφασίσει να παίξει «μπάλα» στην …αυτοδιοίκηση, επιδίδονταν στην μπάλα με τον «ΚΕΡΑΥΝΟ» Ωραιοκάστρου επί 8 συναπτά έτη.

Στην παλιά φωτογραφία που ανήρτησε στο διαδίκτυο στην προσωπική του ιστοσελίδα στο face book, ο νεαρός Δημήτρης Καρασαββίδης «ποζάρει» με την ομάδα του στο τότε γήπεδο του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ», στο σημείο που βρίσκεται σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου.

Είναι όρθιος, με σοβαρό βλέμμα, με ελαφριά γενειάδα (και κιλά), ακριβώς πάνω από τον γκολκίπερ.

«Ο φίλος καί συμπαίκτης Σταύρος Μαυρίδης, μου έστειλε την φωτογραφία για να με γυρίσει 40 χρόνια πίσω και να θυμηθώ υπέροχες στιγμές της αγαπημένης μας ομάδας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο αυτοδιοικητικός, και συνεχίζει:

«Δυστυχώς κάποιοι δεν είναι σήμερα μαζί μας. Για όσους δεν μπορούν να με αναγνωρίσουν αριστερά στον τερματοφύλακα με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά εννοείται»…

Το σίγουρο είναι πάντως ότι κανείς δεν μπορεί εύκολα να τον κατηγορήσει για… «άμπαλο». Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, ,