Πρώτη κλειστή συνάντηση στελεχών της παράταξης του Π. Αταμιάν

Την πρώτη κλειστή συνάντηση με τους μέχρι στιγμής υποψήφιους του ψηφοδελτίου του πραγματοποίησε ο (και επίσημα πια) υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, Πέτρος Αταμιάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνάντηση, που έγινε αργά το απόγευμα σε αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων «Δηβέλια», συμμετείχαν υποψήφιοι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η νέα δημοτική παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας», φαίνεται να είναι διευρυμένη και πολυσυλλεκτική. Πρώην εκλεγμένοι, νέοι υποψήφιοι και φίλοι(;) είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στήνοντας τα πηγαδάκια τους δίνοντας έντονο το άρωμα εκλογών.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, μίλησε με ενωτική διάθεση, ενθουσιασμό και όρεξη για το όραμα και τους βασικούς άξονες στρατηγικής ενώ ευχήθηκε σε όλους καλό (και κυρίως χωρίς εντάσεις) αγώνα «εγκαινιάζοντας» και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου της δημοτικής του παράταξης.

Ανάμεσα στους υποψηφίους ξεχωρίσαμε -εκτός των άλλων- ευυπόληπτους και ενεργούς πολίτες με φιλανθρωπικό έργο, με ευαισθησίες και αγάπη για τον πολιτισμό και τον τόπο, όπως της προέδρου του φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης», Κικής Ισχνοπούλου (κόρη του πρώην αντιδημάρχου Παναγιώτη Ισχνόπουλου), του διευθυντή της Μουσικής Σχολής Τομπάζη, Γιώργου Τομπάζη, της σκηνοθέτριας Νέλλυς Δελή κ.α.

Το παρών έδωσαν επίσης νέοι υποψήφιοι «με όρεξη για δουλειά» όπως τονίζει επανειλημμένα ο κ. Αταμιάν. Ανάμεσά τους ο Μίλτος Πέντας, η Κατερίνα Κοτλίδα, η Μαρία Παρασκευοπούλου, η Νατάσα Βαρβέρη, ο Θόδωρος Ναλμπαντάκης, ο Κοσμάς Νικολαΐδης, ο Παναγιώτης Κουφουνάκης, ο Ηλίας Σπυριδωνίδης, η Αργυρώ Πανανάκη κ.α.

Ακόμα στη συγκέντρωση παρέστησαν ο πρώην αντιδήμαρχος Καλλιθέας Θωμάς Δίγκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Μοδίτσης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καγιάς, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παντελής Πορφυριάδης, ο πρώην πρόεδρος Τάσος Λαζαρίδης, η πρώην δημοτική σύμβουλος Ρένα Αντωνιάδου, η νυν τοπική σύμβουλος Ωραιοκάστρου Μαρία Τοψή, η Μαρία Ιακωβάκη κ.α.

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,