Αλλάζουν όνομα οι «Πρωταγωνιστές» του Π. Τσακίρη;

Οι «Πρωταγωνιστές» φαίνεται πως …αλλάζουν, ως προς το όνομα, διότι ως προς τη νοοτροπία δείχνουν να παραμένουν στα σημερινά «καλούπια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Polites Oraiokastrou αναμένεται –πολύ σύντομα- η ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης του Παντελή Τσακίρη, με το όνομα να κρατιέται(;) ως επτασφράγιστο μυστικό. Έτσι ο νυν δήμαρχος Ωραιοκάστρου ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής της παλαιάς του παράταξης και ανοίγει μια καινούργια …«αγκαλιά» για να ενσωματώσει όλους όσους η απλή αναλογική του «επέβαλε» από άλλες παρατάξεις για να διοικήσει την τετραετία που προηγήθηκε.

Στόχος του να καταφέρει επιτέλους να φέρει (μέσα και έξω από την παράταξη) την πολυπόθητη ηρεμία, να διαμορφώσει νέες συμπεριφορές από τους εντός και εκτός «Πρωταγωνιστών» δημοτικούς συμβούλους – υποψηφίους, να αποφύγει τις ίντριγκες και τα πισώπλατα «μαχαιρώματα» και να προχωρήσει με τα νέα δεδομένα που σίγουρα επηρεάζουν την εκλογική συμπεριφορά των πολιτών.

Σχετικά με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους; Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο μια πραγματική μάχη με τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους (Π. Αταμιάν, Αν. Πολυχρονίδης) του Δ. Ωραιοκάστρου για την προσέγγιση υποψηφίων που θα ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό του.

Πάντως τα «βαριά» ονόματα των «Πρωταγωνιστών» (Καρασαββίδης, Ζάπρα, Καζαντζίδης, Δρόσου(;), Δημητριάδου θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό του Π. Τσακίρη, καθώς και οι πρώην συνεργάτες του Αστέριου Γαβότση (Χατζηαντωνίου, Ιωσηφίδης), οι πρώην υποψήφιοι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου (Κανταρτζής), οι παραιτηθέντες – διαγραφέντες από τις παρατάξεις Π. Σκαρλάτου και Γ. Παπακωνσταντίνου (Ευδοξία Κυριακίδου – Βέσκου, Νικόλας Σαραμούρτσης, Άγγελος Πανούσης) κ.α. Επίσης φέρεται να έχουν κλείσει ονόματα από τον αθλητικό χώρο, τον επιχειρηματικό, από τον πολιτισμό, τους συλλόγους (πρόεδρος ΕΠΩΦ Γ.Πετρίδου;) και άλλοι.

Μετά και την ανακοίνωση της νέας του παράταξης -που οι πληροφορίες θέλουν να γίνει σε ανοιχτή συγκέντρωση- ο Παντελής Τσακίρης , θα ριχτεί και επίσημα στον προεκλογικό του αγώνα αν και το σάλπισμα της αυτοδιοικητικής μάχης στο Ωραιόκαστρο έχει δοθεί εδώ και καιρό.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,