Κ. Ισχνοπούλου: Δείχνει το δρόμο της εντιμότητας προς τις εκλογές – Παραιτείται από το “Τσελεπίδης”

Μετά από την απόφασή της να συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η Κική Ισχνοπούλου παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης», όπου υπηρετούσε τα τελευταία 11 χρόνια με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση.

Την απόφαση αυτή γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας  πως «σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να συσχετίσω την επικείμενη ενασχόληση μου με τα κοινά, αν και εφόσον ασφαλώς εκλεγώ, με  την δράση μου στο Σωματείο και το τόσο σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί.»

Η κ. Ισχνοπούλου, μία αξιοπρεπής κυρία που προέρχεται από τις καλές και ευυπόληπτες οικογένειες του Ωραιοκάστρου, έδειξε με τον δικό της τρόπο πως είναι θέμα ηθικής και πολιτικού πολιτισμού η διασφάλιση με κάθε τρόπο μιας «καθαρής» και τίμιας εκλογικής αναμέτρησης. Η τέως πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» – η οποία θα μπορούσε ταυτόχρονα να παραμείνει και πρόεδρος του Σωματείου- θα κατέβει στο πλευρό του πρώην Αντιδημάρχου Πολιτισμού και νυν Υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Πέτρου Αταμιάν.

Η στάση αυτή της κ. Ισχνοπούλου δείχνει πως η ειλικρίνεια και η εντιμότητα είναι παρούσες και ίσως να δείχνουν το σωστό δρόμο σε όλους όσοι κατέχουν σήμερα παρόμοιες θέσεις, αλλά κρατούν …«κρυφές» τις αποφάσεις τους για όσο πιο κοντά στην ώρα της κάλπης.

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ. Ισχνοπούλου:

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,