Ξανά στο προσκήνιο η εταιρεία από τη Λάρισα που «μονοπωλεί» τα έργα του Δ. Ωραιοκάστρου

Επανήλθε στο προσκήνιο η εταιρεία με έδρα τη Λάρισα η οποία -σύμφωνα με την αντιπολίτευση- συνεχίζει να «μονοπωλεί» το ενδιαφέρον της διοίκησης και παρά τις «ασύμφορες» για το Δήμο προσφορές με χαμηλές εκπτώσεις, κυριαρχεί σε υψηλό βαθμό στα μεγάλα έργα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Μετά την πρώτη, δημόσια «καταγγελία» και τα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης, για τη συγκεκριμένη εταιρεία και τη συνεργασία της με τη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη («Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό» https://politesoraiokastrou.gr/?p=15637 ), ο δημοτικός σύμβουλος, Ηρακλής Τσακαλίδης, έφερε ξανά το θέμα στην επιφάνεια με νέες αναθέσεις έργου.

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο κ. Τσακαλίδης κάνει λόγο για νέα ανάθεση έργου στη συγκεκριμένη εταιρεία κατόπιν απόφασης του Παντελή Τσακίρη.

Όπως σημειώνει εκτός των άλλων ο δημοτικός σύμβουλος «το έργο είναι συνολικού ποσού 72.168 ευρώ και η γνωστή εταιρία το  αναλαμβάνει προσφέροντας έκπτωση 3%» και συνεχίζει:

«η ίδια εταιρία ανέλαβε και το έργο αποκατάστασης της γέφυρας του ρέματος Παπά (γέφυρα Γιαγκούλα) στο Ωραιόκαστρο, προσφέροντας κι εκεί εξευτελιστική έκπτωση. […] Πρόκειται για μια εταιρία που ως αντικείμενό της έχει την εμπορία λιπασμάτων και αγροτικών εφοδίων και η οποία λειτουργεί ως συγκοινωνούντα δοχεία με άλλη εταιρία».

Κλείνοντας ο κ. Τσακαλίδης στρέφει τα … «πυρά» του σε αντιδήμαρχο της διοίκησης, τονίζοντας ότι εύκολα μπορεί κάποιος να διασταυρώσει στοιχεία μέσω διαδικτύου «για να μη μας περνούν και για εμμονικούς και λαϊκιστές, αγκιστρωμένους σε πρακτικές του παρελθόντος.»

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,