Διαδικτυακές «κόντρες» Αντιδημάρχων – αντιπολίτευσης με φόντο τα σκουπίδια

Μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στην … «αρένα» των αυτοδιοικητικών εκλογών, δίνουν οι συνεχείς αναρτήσεις στα social media(!) των αντιδημάρχων της διοίκησης του Παντελή Τσακίρη.

Αυτή τη φορά με αφορμή τη δημιουργία πάρκινγκ στο Παλαιόκαστρο σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε στο Δήμο (πληρώνοντας τα χρέη) από τον πρώην (γαλακτοκομικό) Συνεταιρισμό του Παλαιοκάστρου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού, «επιτέθηκε» σε δημότες και αντιπολίτευση για τις επικρίσεις τους σχετικά με την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος Ωραιοκάστρου με τους ασφυκτικά γεμάτους κάδους σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών.

Βέβαια παραδέχεται (!) ότι τελικά υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια και τους ξεχειλισμένους κάδους (Αντιδημαρχία Καθημερινότητας) αλλά είναι κοντά στη λύση του! «Πάτε να βγάλετε  καμιά φωτό από γεμάτο κάδο πάλι όσο προλαβαίνετε γτ και αυτό το πρόβλημα στη λύση του κοντά είναι!» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Καρασαββίδης.

Νωρίτερα η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, είχε αναρτήσει στο fb παρόμοιες καταστάσεις από την θητεία της προηγούμενης διοίκησης προσπαθώντας να απαντήσει στην έντονη κριτική δια του συμψηφισμού!

Τέλος σχετικά με τη δήλωση του κ. Καρασαββίδη πως…κοντά είναι η λύση του προβλήματος των σκουπιδιών, ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης, σχολίασε στο Polites Oraiokastrou:

«Τα μόνα θέματα που λύνονται άμεσα είναι αυτά των απευθείας αναθέσεων. Αυτά πραγματικά λύνονται σε χρόνο ρεκόρ.»

=============

 Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,