Διαμαρτυρία για την απευθείας ανάθεση του πλυσίματος των κάδων σε ιδιώτη με υπογραφή Π. Τσακίρη

Για το πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικού Διοικητικού, Η. Τσακαλίδη,  πολλά είναι τα ερωτήματα και οι ενστάσεις που εγείρονται από την απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, να προχωρήσει στην άμεση ανάθεση του έργου πλυσίματος των κάδων σε εξωτερικό συνεργάτη.

Και οι αντιδράσεις -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- από την αντιπολίτευση είναι δριμείες, καθώς η απευθείας ανάθεση με υπογραφή δημάρχου αγγίζει τις 37.000 ευρώ τη στιγμή που ο Δήμος Ωραιοκάστρου -σύμφωνα με τον κ. Τσακαλίδη-  διαθέτει στον «στόλο» του ειδικό όχημα για το πλύσιμο των κάδων.

«Την ίδια ώρα που το ειδικό όχημα του Δήμου Ωραιοκάστρου για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων παραμένει εδώ και πολλούς μήνες ακινητοποιημένο λόγω βλάβης στο αμαξοστάσιο, ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης ξοδεύει αλόγιστα το ποσό των 36.927,20 ευρώ για απευθείας ανάθεση του έργου πλυσίματος των κάδων σε εξωτερικό συνεργάτη.» αναφέρει στο Polites Oraiokastrou ο δημοτικός σύμβουλος και συνεχίζει:

«Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι και το 2021 ακολουθήθηκε η ίδια μέθοδος της απευθείας ανάθεσης του ίδιου έργου, για το ποσό των 24.552 ευρώ. Τελικά αποτελεί τρόπο διοίκησης η μέθοδος των απευθείας αναθέσεων για τη διοίκηση των πρωταγωνιστών. Ανθρώπων έργα βλέπετε…».

Η σχετική αναφορά στην απόφαση του δημάρχου Π. Τσακίρη, που έχει ανέβει στην «Διαύγεια», είναι σαφής:

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,