«Το Ωραιόκαστρο κόβει το κάπνισμα»

«Το Ωραιόκαστρο κόβει το κάπνισμα» είναι το στίγμα που έδωσε εκτός των άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης με τον διοικητή του Α.Τ. Αστυνόμο Α΄ Παύλο Παπαδόπουλο, για θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας.

Μάλιστα ο κ. Τσακίρης προανήγγειλε πως -σε συνεργασία και με τους καταστηματάρχες της περιοχής- πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να τηρείται κατά γράμμα ο αντικαπνιστικός νόμος. 

Ο διοικητής του Α.Τ. επισήμανε ότι στη σχετική εκστρατεία ενημέρωσης που πρόκειται να οργανωθεί ο δήμος θα έχει την αμέριστη υποστήριξη και των αστυνομικών υπηρεσιών.

Στήριξη του δήμου στο ΑΤ Ωραιοκάστρου

Ο κ. Τσακίρης τόνισε ιδιαίτερα ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να αντιμετωπιστούν σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες, τα οποία κατά κύριο λόγο έχουν να κάνουν με ζητήματα στέγασης αλλά και με ελλείψεις σε εξοπλισμό.

Ακόμα ότι ο δήμος θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστεί ακόμη ένας οικίσκος, για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του αστυνομικού τμήματος αλλά και του τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, εξετάζονται οι δυνατότητες δωρεάς από τον δήμο στην αστυνομία ενός αυτοκινήτου, υπό τον αυστηρό όρο ότι αυτό θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες του δήμου Ωραιοκάστρου. 

Τέλος, και οι δύο ανέλαβαν παράλληλα τη δέσμευση ότι δήμος και αστυνομία θα συνεργαστούν στενά σε ένα ευρύ πεδίο δράσεων, που καλύπτει από τον τομέα της πολιτικής προστασίας και τη διαχείριση του ζητήματος με τα αδέσποτα μέχρι την υλοποίηση προγράμματος στα σχολεία για την ενημέρωση και την προφύλαξη των παιδιών.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: