Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ για το φυσικό αέριο σε Καλλιθέα και Μυγδονία

Νέα συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της ένταξης στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου νέων περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρουσίασαν τον σχεδιασμό της εταιρείας, σύμφωνα με τον οποίο προβλέπεται εντός του 2023 η σύνδεση με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου των περιοχών της Λητής, του Δρυμού, του Μελισσοχωρίου, του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας του Δήμου Ωραιοκάστρου, ώστε να επωφεληθούν από την χρήση του οι οικιακοί, εμπορικοί, βιομηχανικοί καταναλωτές και τα Δημόσια – Δημοτικά κτίρια των περιοχών.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν χάρτες όπου απεικονίζεται η όδευση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές του Δρυμού, του Μελισσοχωρίου, της Λητής, του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Με την παρουσίαση των χαρτών οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα σημεία από όπου θα διέλθει το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και εφόσον ενδιαφέρονται έχουν την δυνατότητα  να προβούν σε αιτήσεις σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας συζητήθηκε εκ νέου η στενή συνεργασία ΕΔΑ ΘΕΣΣ και Δήμου Ωραιοκάστρου για την έγκαιρη ενημέρωση αναφορικά με τις εργασίες οδοποιίας, ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευής οδών που προγραμματίζονται για την αποφυγή όχλησης των πολιτών, αλλά και των τεχνικών παρεμβάσεων που εκτελούνται σε δρόμους και περιοχές και την ανάγκη λήψης αδειών εκσκαφής από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

==============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,