Ο Π. Τσακίρης παρουσιάζει τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του

Τα πρώτα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο νυν δήμαρχος Παντελής Τσακίρης, σε ανοιχτή συγκέντρωση που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες του τρέχοντος μήνα (Τετάρτη 7 Ιουνίου;).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και γνωρίζει καλά ο κ. Τσακίρης τα μεγάλα οφέλη της αναγνωρισιμότητας των συμβούλων που ήδη διοικούν στο πλευρό του τόσο από τη δική του όσο και από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις (Πολιτεία με Όραμα, «αν.α.σ.α», Συνεργασία τώρα, Δύναμη Δημιουργίας), θα δώσει έμφαση στους νέους υποψήφιους που θα εκτεθούν στην δύσκολη αυτή διαδικασία του αυτοδιοικητικού διαλόγου και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την άλλη βέβαια δεν φαίνεται να λείπει η δυσαρέσκεια από ορισμένα στελέχη του που «έβαλαν πλάτη» στη διοίκηση του κ. Τσακίρη τον δύσκολο καιρό της απλής αναλογικής, με τα νέα ονόματα που φέρεται να φλερτάρουν με μία θέση στο ψηφοδέλτιο.

Σημειώνεται εδώ πως οι θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο μειώνονται από 33 σε 29, με τον νικητή των εκλογών να παίρνει δεκαεπτά (17) και δώδεκα (12) έδρες στο σύνολο να παίρνει η αντιπολίτευση.

Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι …αποστασιοποιήσεις από παρατάξεις και προεδρεία δίνουν και παίρνουν, ενώ ήδη στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών από πλευράς Τσακίρη μπαίνουν πρόεδροι Συλλόγων, Σωματείων, πρώην υποψήφιοι δήμαρχοι, συγγενικά πρόσωπα εκλεγμένων, δικαστικοί, κα.

=============

  (Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,