Δ. Ωραιοκάστρου: Με διακοπή δρομολογίων προειδοποιεί ο ΟΣΕΘ αν δεν σταματήσουν οι βανδαλισμοί στα λεωφορεία!

Επείγουσα έκκληση με επιστολή του (25/5) προς τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, απηύθυνε ο ΟΣΕΘ που έχει υπό την εποπτεία του των αστικών συγκοινωνιών.

Η έκκληση έρχεται μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των παρόχων αστικής συγκοινωνίας, του ΚΤΕΛ Ωραιοκάστρου, για «βανδαλισμούς και βαριές παραβατικές ενέργειες» στα λεωφορεία που εξυπηρετούν τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Όπως επισημαίνεται μάλιστα προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου «παρά τις εκκλήσεις μας ουδεμία συμμόρφωση ή βελτίωση παρατηρήθηκε».

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε διακοπή δρομολογίων!

«Παρακαλούμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας» αναφέρει η επιστολή «να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναλαμβάνονται τέτοια φαινόμενα.

Σε περίπτωση επαναλήψεων» συνεχίζει ο ΟΣΕΘ «σας ενημερώνουμε ότι θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε οποιαδήποτε σύνδεση που αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα ως προς την απρόσκοπτη λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας και παράβασης κάθε αρχής Δικαίου».

=============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,