Χρώματα και σχέδια στην Αίθουσα Τέχνης της ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

Άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη, ακολούθησαν τις οδηγίες του δασκάλου ζωγραφικής, αξιοποίησαν το ταλέντο τους και δημιούργησαν μοναδικά έργα τέχνης. Μέλη του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) εντυπωσιάζουν το κοινό με τα έργα που φιλοτέχνησαν και εκτίθενται από χθες το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Γαβρά 22, Ωραιόκαστρο).

Οι συνθέσεις είναι επηρεασμένες από σπουδαία καλλιτεχνικά ρεύματα, όπως του κλασικισμού, του μπαρόκ, του ρομαντισμού, του ρεαλισμού, του ιμπρεσιονισμού κ.ά, και αποτελούν το υπέροχο αποτέλεσμα της ενασχόλησης πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου με την Τέχνη και της αγάπης που τρέφουν για αυτή.

«Η έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνουμε παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πρόκειται για πραγματικά εντυπωσιακά έργα τέχνης. Για το αποτέλεσμα θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλό μας, Μιχάλη Σισμανίδη, τους υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., που στηρίζουν τη λειτουργία του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων και κυρίως τους συνδημότες μας που συμμετέχουν σε αυτό και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους», είπε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Την έναρξη της έκθεσης ζωγραφικής «έντυσαν» μουσικά ο μαέστρος Αχιλλέας Ρούσσης και παιδιά – μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 10.00 ως τις 13.00 και από τις 18.00 ως τις 20.00.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,