Π. Σκαρλάτος: Διπλά εκτεθειμένος ο Π. Τσακίρης για το μπάχαλο με τους αυξημένους λογαριασμούς νερού

Το μείζων πρόβλημα των υπέρογκων λογαριασμών που φτάνουν στα χέρια των δημοτών επαναφέρει στο προσκήνιο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α», Παντελής Σκαρλάτος, θέτοντας και πάλι θέμα παραίτησης της προέδρου της ΔΕΥΑΩ, Ευδοξία Κυριακίδου – Βέσκου.

Ο κ. Σκαρλάτος, ίσως ο μόνος επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης που ασκεί έντονες πιέσεις και κριτική προς τη διοίκηση του Π. Τσακίρη για το μπάχαλο των αυξημένων τιμολογίων ύδρευσης, επιμένει στην παραίτηση της προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης καταλογίζοντας ταυτόχρονα μικροπολιτικές υπεκφυγές από την διοίκηση.

«Η παραίτηση της προέδρου ΔΕΥΑΩ είναι μονόδρομος» αναφέρει ο κ. Σκαρλάτος και συνεχίζει:

«Μετά τις δηλώσεις για «αβάσιμα» γεγονότα ήρθε απλά το …«έγινε λάθος» και έτσι ο κ. δήμαρχος «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος» ζήτησε να μην πληρώσει τώρα ο κόσμος τους λογαριασμούς του νερού.

Λέξη όμως δεν βγήκε από το στόμα του για το προσωπικό του «λάθος», το «καμάρι» της ΔΕΥΑΩ, που ο ίδιος επέλεξε να τοποθετήσει στην κεφαλή της διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης μετά από μια πράξης μικροπολιτικής συμφωνίας μόνο και μόνο για την καρέκλα.

 Και αναρωτιέται τώρα ο απλός πολίτης τι έφταιξε στ’ αλήθεια και καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι ευθύνες για το απίστευτο μπάχαλο με τα αυξημένα τιμολόγια νερού στα σπίτια και τις επιχειρήσεις βαραίνει αποκλειστικά τον κ. Τσακίρη, ο οποίος βρίσκεται τώρα διπλά εκτεθειμένος.

Η «αν.α.σ.α» επιμένει: η παραίτηση της κ. Κυριακίδου – Βέσκου αποτελεί, επί του παρόντος, τη μόνη αξιοπρεπή στάση στο χάος που με μεγάλη ικανότητα δημιούργησε η ίδια. Εκτός αν βρίσκεται στη θέση αυτή μόνο για να παίρνει το μηνιάτικο που συμφώνησε με το Δήμαρχο, για την «μεταγραφή» της, από την επομένη των προηγούμενων εκλογών.» καταλήγει ο κ. Σκαρλάτος.

Διαβάστε επίσης:

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,