Πολυχρονίδης για Τσακίρη: Από τις …πασαρέλες υποψηφίων στα αναπάντητα ερωτήματα για τη ΔΗΚΕΩ!

Να αφήσει τις πρόωρες φιέστες με τις … «πασαρέλες» των υποψηφίων και να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που αφορούν την τσέπη του πολίτη, καλεί τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης.

Μετά το μπάχαλο με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΩ, έρχεται το υπέρογκο χρέος των περίπου 380.000 ευρώ που φέρεται να έχει βεβαιωθεί στην εφορία για την ΔΗΚΕΩ, χωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό. Ο κ. Πολυχρονίδης τονίζει με ανακοίνωσή του πως «τα ερωτήματα για τους διοικούντες είναι πολλά» και πρέπει να απαντηθούν.

Την ίδια ώρα σημειώνει με καυστικό τρόπο πως τα ερωτήματα «βασανίζουν» μόνο τους πολίτες ενώ το δήμαρχο τον απασχολούν οι πρόωρες φιέστες «με τις πασαρέλες των υποψηφίων».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα»:

«Σχετικά με τις 380.000 ευρώ χρέους της ΔΗΚΕΩ που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει τοπική ιστοσελίδα:

Δεν έχουν τελειωμό τα οικονομικά προβλήματα των νομικών προσώπων του δήμου Ωραιοκάστρου!

Η αρχή έγινε με τους καθυστερημένους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΩ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου) και την σκυτάλη πήρε τώρα η ΔΗΚΕΩ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου) με το υπέρογκο χρέος των 380.000 ευρώ στην εφορία!

Τα ερωτήματα μας προς τους διοικούντες πολλά: Γνώριζαν για την προέλευση του χρέους; Πήραν μέτρα; Προέβλεψαν στον προϋπολογισμό τα απαραίτητα κονδύλια; Έκαναν ενέργειες για να μην βεβαιωθεί στην εφορία;  Κινδυνεύει με χρεοκοπία η ΔΗΚΕΩ;

Ερωτήματα που βασανίζουν προφανώς μόνο τους πολίτες!

Το Δήμαρχο και το επιτελείο του βασανίζουν τα ερωτήματα της επανεκλογής τους, για αυτό και οι πρόωρες φιέστες με τις πασαρέλες των υποψηφίων!»

Διαβάστε επίσης:

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,