Χωματερή «Κοσκινάς»: Αυτοψία κλιμακίου Υγειονομικού ελέγχου της ΠΚΜ μετά την καταγγελία Τσακαλίδη

Αυτοψία στην περιβόητη χωματερή του «Κοσκινά» πραγματοποίησε το πρωί κλιμάκιο του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της ΠΚΜ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αναπληρώτρια προϊσταμένη του συγκεκριμένου τμήματος, Μ. Πιπερίδου, επισκέφτηκε το συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασιν» όλα όσα κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Ηρακλής Τσακαλίδης, πριν από περίπου 15 ημέρες με αναφορά του στην αρμόδια διεύθυνση.

Στην αναφορά του ο κ. Τσακαλίδης μιλούσε για «υγειονομική βόμβα στο υπογάστριο του οικισμού του Παλαιοκάστρου» και ζητούσε τον καθαρισμό του δημοτικού οικοπέδου «χθες» έτσι ώστε «να αποδοθεί το δημοτικό οικόπεδο ελεύθερο για κάθε άλλη νόμιμη χρήση».

Μάλιστα με σημερινή του ανάρτηση στα social media ο κ. Τσακαλίδης «καταγγέλλει» με φωτογραφία «μηχάνημα του δήμου Ωραιοκάστρου ( σκούπα) αδειάζει το περιεχόμενο απ το πρωινό καθάρισμα.» (φωτό)

Το Polites Oraiokastrou επικοινώνησε με την αρμόδια αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, η οποία δήλωσε πως πρόκειται για προσωρινό σημείο εναπόθεσης ογκωδών «με τη βούλα» και πως πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσημη απάντηση προς τον κ. Τσακαλίδη για το συγκεκριμένο σημείο. Εν αναμονή λοιπόν.  

==============

Διαβάστε επίσης:

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,