Π. Σκαρλάτος για διακοπές νερού και διοίκηση Τσακίρη: Κύριοι ντροπή!

Δελτίο τύπου από την “αν.α.σ.α.” και τον υποψήφιο δήμαρχο, Παντελή Σκαρλάτο:

“Για τον επερχόμενο καύσωνα η διοίκηση του κ. Τσακίρη έβγαλε δελτίο τύπου με οδηγίες προφύλαξης. Για τις συνεχόμενες διακοπές νερού στη δημοτική ενότητα της Μυγδονίας δεν έβγαλε ούτε λέξη, ούτε ένα «συγνώμη» για τους πολύπαθους πολίτες του Μελισσοχωρίου και του Δρυμού.

Αντίθετα, άπλωσε ένα πέπλο προστασίας πάνω από τους εκλεκτούς και υποψηφίους του, όπως την πρόεδρο της ΔΕΥΑΩ κ. Βέσκου  και συνέχισε τις προεκλογικές υποσχέσεις από εκεί που τις είχε αφήσει το 2019 για καθαρό, και γάργαρο νερό χωρίς διακοπές.

Το πρόβλημα όχι μόνο δε λύθηκε επί διοίκησης Γαβότση – Αταμιάν και σήμερα του Τσακίρη αλλά επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο εν μέσω καλοκαιριού αφού οι κάτοικοι ακόμη και σήμερα λένε το νερό νεράκι.

Κύριοι, όσοι υπεύθυνοι, ντροπή. Όταν ως διοίκηση δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ζωτικά θέματα που αφορούν τους συνδημότες μας, όταν δεν μπορείτε να διοικήσετε σωστά τη συγκεκριμένη, κομβικής σημασίας, δημοτική επιχείρηση με αντικείμενο της το πιο πολύτιμο αγαθό στη ζωή των πολιτών, το νερό, τότε η πραγματικότητα για εσάς δεν αλλάζει.

Κάντε στην άκρη να την αλλάξουμε εμείς που έχουμε πρόγραμμα και σχέδιο…

Παντελής Σκαρλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Ωραιοκάστρου”

============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )


Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,