Μελισσοχώρι: Με το «στανιό» και με …υδροφόρες το νερό εν μέσω καύσωνα

Και έτσι, για αυτό το καλοκαίρι, εν έτει 2023, οδηγηθήκαμε στη λύση της μεταφοράς νερού με υδροφόρες όχι σε κανένα νησί, αλλά στο Μελισσοχώρι του δήμου Ωραιοκάστρου. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Π. Τσακίρη ενημέρωσε τους πολίτες και τους εκπρόσωπους του τύπου πως οι δεξαμενές του χωριού θα γεμίσουν από τα βυτία νερού και οι κάτοικοι της περιοχής να δείξουν… κατανόηση!

Για ακόμα μία χρονιά φέτος -ίσως να μην υπάρχει ίδια στο παρελθόν- οι κάτοικοι του χωριού στερούνται την πρόσβαση σε καθαρό, τρεχούμενο, πόσιμο και κυρίως επαρκές νερό για τις ανάγκες τους και μάλιστα εν μέσω καύσωνα.  Το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε επί διοίκησης του Παντελή Τσακίρη και μετατίθεται , ως συνήθως, σε κάποιες επόμενες χρονιές.

Η Δημοτική Επιχείρηση αφού ζητά την κατανόηση των ταλαιπωρημένων πολιτών σημειώνει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να πίνει το νερό και ότι «θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ποιότητα του νερού μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες αναλύσεις.

Η ΔΕΥΑΩ υπενθυμίζει πως συνεργάζεται με το ΑΠΘ και εξετάζει λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ απευθύνει νέα έκκληση προς τους καταναλωτές να μην καταναλώνουν νερό για πότισμα κήπων, πλύσιμο πεζοδρομίων, αυλών κοκ.»

=============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,