Μελισσοχώρι: Η αγανάκτηση του κόσμου για τις διακοπές νερού θέτουν υπό πίεση τον Π. Τσακίρη

Yπό την πίεση της αγανάκτησης των κατοίκων του Μελισσοχωρίου για τις συνεχόμενες διακοπές νερού εν μέσω πολύ υψηλών θερμοκρασιών, η διοίκηση του κ. Τσακίρη, που μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια υποσχόταν λύση στους πολίτες, αναγκάζεται πλέον (λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές) να προχωρήσει σε ανοιχτή πρόσκληση προς τους πολίτες προκειμένου να … «παρουσιαστεί αναλυτικά το θέμα της υδροδότησης του χωριού»! Λες και οι κάτοικοι δεν ζουν «αναλυτικά» και καθημερινά στο «πετσί» τους το θέμα της ανεπάρκειας του νερού στα σπίτια τους σε συνθήκες ακραίας ζέστης.

Πριν από την καθυστερημένη ανοιχτή επιστολή της διοίκησης προς τους κατοίκους για ενημέρωση, είχαν προηγηθεί σφοδρά πυρά από το σύνολο της αντιπολίτευσης που σχολίασαν εξόχως αιχμηρά και …επιθετικά την τετραετή «αδιαφορία» της διοίκησης του Παντελή Τσακίρη στο θέμα του νερού της Μυγδονίας. Μάλιστα ο κ. Σκαρλάτος είχε ζητήσει και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με συμμετοχή όλων των φορέων που εμπλέκονται στο θέμα «διακοπές νερού».

Την ίδια ώρα, δεκάδες κάτοικοι του Μελισσοχωρίου, συγκεντρώνουν «διαδικτυακές» υπογραφές διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση που ζουν στην περιοχή τους εν έτει 2023.

Σύμφωνα με την ανοιχτή πρόσκληση της διοίκησης η «ενημέρωση» θα γίνει την Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, στις 20.30, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου (έναντι Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μελισσοχωρίου). «Θα παρουσιαστούν στους πολίτες τα πρόσφατα δεδομένα και στοιχεία για τις γεωτρήσεις, τα αποθέματα νερού και οι λύσεις που εξετάζονται για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.»

============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,