Π. Σκαρλάτος για τον …«μέντορα» του κ. Τσακίρη από την Καλλιθέα, τις απευθείας αναθέσεις της ΔΕΥΑΩ και το πόρισμα της ΕΑΔ

Για τη …“μισή αλήθεια” που επέλεξε να παρουσιάσει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, έκανε λόγο με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Σκαρλάτος.

Ο επικεφαλής της “αν.α.σ.α.” με κοφτό και επικριτικό λόγο, κάλεσε τον κ. Τσακίρη να παρουσιάσει ολόκληρο το πόρισμα της ΕΑΔ στους πολίτες, και να αποκαλύψει δημόσια την εταιρεία … «φάντασμα» που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διοίκησης στην προμήθεια χημικών, με αντάλλαγμα την «προμήθεια» υποψηφίων“!

Αναλυτικά αναφέρει ο κ. Σκαρλάτος:

Ο πανικός του κ. Τσακίρη είναι κακός «σύμβουλος»

Είναι αλήθεια ότι η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας του Δήμου μας, που ασχολείται με τα κοινά, αδυνατεί να παρακολουθήσει τις συνεχείς διαδικτυακές «μεταμορφώσεις» του κ. Τσακίρη, όποτε και όταν χάνει τη ψυχραιμία του. «Μεταμορφώσεις» οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τη κριτική που δέχεται για όσα έκανε ο ίδιος και οι «στενοί» του συνεργάτες, εντός και εκτός διοίκησης,  συνοδοιπόροι και μέντορες, με εταιρείες ή χωρίς.

Αυτή τη φορά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, φανερά εκνευρισμένος από τη δημοσιότητα που πήραν τα «κατορθώματά» του στη ΔΕΥΑΩ ( που διετέλεσε ένα φεγγάρι και ο ίδιος πρόεδρος) και μετά το «φιάσκο» του στο Μελισσοχώρι που καθημερινά διψάει για νερό, διάλεξε να επιτεθεί μέσω FB μόνο και μόνο για να μπορέσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το περιβόητο πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Για εμάς έχει σημασία το πόρισμα που διενήργησε η ΕΑΔ και που η αναφορά του για «παρατυπίες» στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και του Ωραιοκάστρου, επέφερε ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα στον τόπο μας αλλά και στη δική του άσχημη εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ως δήμαρχος.

Ο κ. Τσακίρης επέλεξε να παρουσιάσει τη (δική του;) μισή αλήθεια ή τέλος πάντων αυτή που τον βολεύει. Αποφεύγοντας έντεχνα να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το πόρισμα της ΕΑΔ,  προσπαθώντας απελπισμένα να εντάξει και άλλους στο «κάδρο» των δικών του ευθυνών.

Αλλά έφτασε ως εκεί γιατί μέχρι εκεί τον βόλευε. Ούτε κουβέντα για τον μέντορά του από την δημοτική ενότητα της Καλλιθέας. Ούτε κουβέντα για την εταιρεία … «φάντασμα» που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διοίκησης στην προμήθεια χημικών, με αντάλλαγμα την «προμήθεια» υποψηφίων!

Ούτε κουβέντα για σωρεία απευθείας αναθέσεων στον εκλεκτό του με κατατμήσεις  χωρίς να δημοσιευτούν οι αναθέσεις. Άραγε θα τρέξει πάλι να τον υπερασπιστεί στις δικαστικές αίθουσες ; Ποιόν καλύπτει ; Αλήθεια γιατί δεν δίνει ολόκληρο το πόρισμα στη δημοσιότητα; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται κ. Δήμαρχε ή μήπως όχι ;

Παντελής Σκαρλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Δημοτική Παράταξη «αν.α.σ.α.»

==============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,