Οδηγίες προς …ναυτιλομένους υποψηφίους για την αυτοδιοικητική μάχη του ερχόμενου Οκτωβρίου έδωσαν στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του δημάρχου Ωραιοκάστρου, σε συγκέντρωση στο Rose Garden, την περασμένη Δευτέρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τόσο η γγ. γραμματέας της διοίκησης Τσακίρη, (με ενισχυμένο ρόλο στην επικοινωνία), όσο και γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης (ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού) στάθηκαν ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πορευτούν οι υποψήφιοι και στελέχη των πρώην – νυν πρωταγωνιστών, ιδίως εκείνα που για πρώτη φορά συμμετέχουν σε εκλογική αναμέτρηση.
Παροτρύνοντας να προσέχουν τη στάση τους απέναντι σε άλλους συνυποψηφίους, φέρεται να έδωσαν «οδηγίες» που ουσιαστικά αντανακλούν σε … «φόβους» της διοίκησης Τσακίρη ενόψει της αυτοδιοικητικής κάλπης:
Να αφήσουν κατά μέρος τις αλαζονικές συμπεριφορές, να δώσουν έμφαση στην παρουσίαση του έργου της διοίκησης και να μπορούν να απαντούν -ιδιαίτερα στο διαδίκτυο- με απλό και πειστικό τρόπο στις «επιθέσεις» της αντιπολίτευσης, κάτι που «αναγκάζεται» να κάνει ο ίδιος ο κ. Τσακίρης ακόμα και μέσα από τα προφίλ συνεργατών του, δημιουργώντας (για πολλούς) αρνητικές εντυπώσεις.
Επίσης, από τη συγκέντρωση, που έλλειπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, δεν έλειψαν οι προτάσεις αλλά και τα …«καρφιά» στελεχών δείχνοντας ενδοπαραταξιακή αστάθεια. «Εσωκομματικά» πυρά κατά της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, εξαπέλυσε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αστ. Γαβότση, Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, για την εικόνα που παρουσιάζουν οι κάδοι και τα χόρτα την περίοδο αυτή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της.
Την ίδια ώρα «επίθεση» στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Πέτρου Αταμιάν, φέρεται να εξαπέλυσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, Χριστίνα Ζάπρα, η οποία ανέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ τα …«χάλια» που παρέλαβε από τον κ. Αταμιάν, πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, από το Καρναβάλι (αναβλήθηκε επί ημερών της), τις κοινωνικές υπηρεσίες και το Πολιτιστικό Καλοκαίρι (υπήρχε Πολιτιστικός Σεπτέμβριος).
=============
Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )
