Αυτοί είναι οι 15 νέοι υποψήφιοι του Π. Αταμιάν

“Ο συνδυασμός μας διευρύνεται συνεχώς και εντάσσονται σε αυτόν 15 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι από όλες τις επαγγελματικές ομάδες, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, όπως η υπευθυνότητα, το ήθος, η αξιοπιστία και φυσικά η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας” αναφέρει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα νέους υποψηφίους της παράταξης του.

“Μία ομάδα ανθρώπων με σοβαρότητα, συνέπεια και τις απαιτούμενες ικανότητες για να πετύχουμε το στόχο μας για την ανάπτυξη του Δήμου Ωραιοκάστρου, εξελίσσοντας τον, δημιουργώντας νέες προοπτικές και ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Μας ενώνει ένα κοινό όραμα για ένα δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και δυναμικό. Τους καλωσορίζω στη μεγάλη μας οικογένεια και τους εύχομαι καλό αγώνα Μαζί για το Δήμο Ωραιοκάστρου που μας αξίζει.” καταλήγει ο κ. Αταμιάν.

===========

Κοτλίδα Αικατερίνη

Γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη και από το 2004 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Κατέχει τίτλο ειδικού εμπορικών επιχειρήσεων του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ και διετέλεσε στέλεχος του τμήματος οικονομικού ελέγχου στην εταιρεία «Ανδρέας Νεδελτζίδης Α.Ε.». Είναι κάτοχος διπλώματος ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών και εργάστηκε ως προπονήτρια κολύμβησης μικρής πισίνας. Είναι μητέρα 2 αγοριών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Πάντοτε μέσα μου ήταν έντονο το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης. Το συμφέρον μου και γενικότερα το συμφέρον όλων μας είναι κοινό με το συμφέρον του διπλανού μας. Αυτό ίσχυε πάντα. Ο Πέτρος Αταμιάν ο αγαπητός μου φίλος, που πάντα θα έχει  την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη μου, με βοήθησε να καταλάβω ότι η σκληρή ομαδική δουλειά και η ομοψυχία αξίζουν τον κόπο για να προσπαθήσουμε και να προσφέρουμε μαζί του το καλύτερο μέλλον στο δήμο μας. Γιατί το αξίζει.

============

Τζάτσου Έλενα

Γεννήθηκε το 1978 στο Βόλο και κατάγεται από το Βελβεντό Κοζάνης. Μεγάλωσε στη Γερμανία όπου τελείωσε το Λύκειο. Από το 2003 κατοικεί στο Παλαιόκαστρο. Σπούδασε στη Λάρισα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην ιδιωτική Σχολή Τριανταφυλλιδη Γενική Αισθητική. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρώντας το κυλικείο στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δρυμού και μαζί με τον σύζυγο της την επιχείρηση παιδοτόπου «BHappy» στο Ωραιόκαστρο. Διετέλεσε μέλος του ΝΠΔΔ του ΔΟΠΠΑΩ από το 2019 έως το 2023. Από το 2012 συμμετείχε ενεργά ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου και συνεχίζει ως αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές δεδομένου ότι από τα εφηβικά της χρόνια συμμετείχε δυναμικά στα 15μελη  συμβούλια, σκεπτόμενη το κοινό καλό. Είναι έγγαμη με το Γιάννη Ζαφειρίδη και μητέρα τριών παιδιών, του Θοδωρή, της Κωνσταντίνας και του Βασίλη. 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Ωραιοκάστρου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη του Πέτρου Αταμιάν. Ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα. Οι γνώσεις του, η εμπειρία του, το κύρος και η αποφασιστικότητα του εγγυώνται πως με συνεργασία και αξιοπρέπεια θα κάνουμε τα καλύτερα για την ανάπτυξη του δήμου μας.

===========

Παπαδοπούλου Βιολέτα

Κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι Καθηγήτρια ξένων γλωσσών, απόφοιτη του Κρατικού Πανεπιστημίου Γλωσσολογίας της Μόσχας και Πτυχιούχος Μουσικής Σχολής. Εργάστηκε ως διερμηνέας στη Διεθνή Έκθεση Μόσχας (ΔΕΜ) και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, διδάσκοντας μαθήματα της ειδικότητας της. Επί σειρά ετών ήταν εργαζόμενη στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Πέτρου Αταμιάν να συμπορευτώ ΜΑΖΙ του. Τιμή μου να με θέλει δίπλα του και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν στην Τοπική αυτοδιοίκηση, εγώ από τη θέση της υπεύθυνης στο ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου και ο Πέτρος από τη θέση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., έχω να πω, πως εκτός από την αξιοθαύμαστη ιδιότητα του να επιλύει τυχόν προβλήματα, διαθέτει δύο χαρακτηριστικά που τον διαφοροποιούν από κάθε άλλον. Το ένα είναι η πίστη του σε ηθικές αξίες και το άλλο η εντιμότητα του. Αξιοπρεπής, εργατικός, προσηνής – αυτός είναι ο Πέτρος Αταμιάν. Είμαι ΜΑΖΙ του για ένα Δήμο που θα είναι, πρωτίστως, κοντά στον πολίτη. 

===========

Ταγταλενίδου Μάγδα

Μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά της στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου. Είναι πτυχιούχος των τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Kingston University. Δραστηριοποιείται ως Οικονομολόγος – Σύμβουλος επιχειρήσεων, με εργασιακή εμπειρία σε οικονομοτεχνικές μελέτες προγραμμάτων ΟΑΕΔ και ΕΣΠΑ, σε υπηρεσίες λογιστικής, συμβουλευτικής, strategic & Leaderhip  Management.  Μιλάει 5 γλώσσες και κατέχει δίπλωμα πιστοποίησης εκπαιδευτικής ρομποτικής. Από την αγάπη της για τα παιδιά  ασχολήθηκε εθελοντικά και αφιλοκερδώς για πολλά έτη με τη λειτουργία ομίλων εκπαιδευτικής ρομποτικής φέρνοντας σημαντικές διακρίσεις στο Δήμο μας από το πανελλήνιο μαθητικό φεστιβάλ ρομποτικής και το FIRST LEGO League Greece. Από μικρή ηλικία  συμμετείχε ενεργά και ανιδιοτελώς ως πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. σε αθλητικούς, πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς συλλόγους και συλλόγους γονέων & κηδεμόνων. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Με τον Πέτρο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε συνεργαστεί λόγω των συλλόγων  σε διάφορα  δρώμενα. Εργατικός, δίκαιος, ικανός, με ήθος και ήρεμη αποφασιστικότητα που προσδίδει δύναμη και εμπιστοσύνη. Με κοινό όραμα ότι ο Δήμος μας θα γίνει αυτό που του αξίζει θα προσφέρουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και το χρόνο μας.  Η βελτίωση της καθημερινότητας και της κοινωνικής μέριμνας, η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, η αξιοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων είναι στόχοι που θα υλοποιηθούν αξιοκρατικά και με γνώμονα τις ανάγκες κάθε δημοτικής ενότητας.

============

Γεωργιάδου-Νικολαΐδου Ευαγγελία

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1982. Ασχολήθηκε για χρόνια με τουριστικές επιχειρήσεις, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας «Μύρων Νικολαΐδης ΑΕ» καπνικά μηχανήματα και είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ξηραντήρια φρούτων και λαχανικών. Έχει έντονη δράση σε συλλόγους και φορείς της πόλης μας, καθώς είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος  του Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα». Επίσης ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτισμού “ΛΟΓΕΙΟΝ”, μέλος της θεατρικής ομάδας και μέλος του Συλλόγου λογοτεχνών. Έπειτα από διετή  σεμινάρια δημιουργικής γραφής στον ΙΑΝΟ και φοίτηση στο θεατρικό εργαστήρι του Μιχάλη Συριόπουλου, ασχολείται με τη συγγραφή και το θέατρο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επί τριετία διδάχθηκε μαθήματα σωματικής ευφυίας και ψυχολογίας χρήματος. Είναι μητέρα 4 παιδιών. 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Συστρατεύομαι και στηρίζω τον Πέτρο Αταμιάν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί συμπλέουν οι απόψεις και οι αξίες μας. Το αδιαμφισβήτητο ήθος που τον διέπει, η ποιότητα του χαρακτήρα του, η συνέπεια, αλλά παράλληλα η μαχητικότητα και ο δυναμισμός του, μου ενέπνευσαν την  εμπιστοσύνη και τον σεβασμό. Υπόσχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του αυριανού Δημάρχου Πέτρου Αταμιάν και όλοι Μαζί για τον τόπο μας να αγωνισθούμε για ένα κοινό στόχο.

============

Κουφουνάκης Παναγιώτης

Είναι 30 χρονών, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Ωραιόκαστρο. Εργάζεται πάνω από δέκα χρόνια στις πωλήσεις καθώς και στην εξυπηρέτηση πελατών ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργός επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Έχει μια υπέροχη σύζυγο και επέλεξε να πολιτευτεί  με τον Πέτρο Αταμιάν διότι οραματίζεται ένα καλύτερο «Ωραιόκαστρο» για όλους.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Πέτρο γιατί μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες για το μέλλον του τόπου μας. Είναι ένας άνθρωπος πρότυπο για μένα, με απίστευτη ενέργεια και είμαι σίγουρος πως είναι ο πλέον κατάλληλος για να βγάλει το Δήμο από το τέλμα των τελευταίων ετών. Μαζί θα συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ένα Ωραιόκαστρο καλύτερο για όλους μας!

===========

Μπόγιας Νικόλαος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο το 1986. Υπήρξε αθλητής και πρωταθλητής επί σειρά ετών στην χιονοδρομία με περισσότερα από 40 μετάλλια και δεκάδες διακρίσεις. Εκπροσώπησε τη χώρα μας στο παγκόσμιο νέων το 2000-2001-2002-2003-2004. Φοίτησε στη σχολή πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικό όπου γύρισε σχεδόν όλο τον κόσμο, αλλά η φλόγα για εξέλιξη τον οδήγησε να δημιουργήσει την πρώτη του εταιρεία μόλις στα 19 του χρόνια με απόλυτη επιτυχία και επέκταση 7 καταστημάτων μόλις στα 21 του. Ένα ατύχημα με την μηχανή όμως τον έφερε πίσω για πολλά χρόνια και έτσι διατηρώντας άσβεστη τη φλόγα της εξέλιξης με επιμονή και προσήλωση στο στόχο του αναγεννήθηκε από τις στάχτες του εκ νέου. Είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με τρεις ενεργές εταιρείες σήμερα στον τομέα της ασφάλειας και γενικότερα του ηλεκτρονικού εμπορίου σε χοντρική και λιανική με δραστηριότητα σε 2 χώρες Ελλάδα και Κύπρο και μίας εταιρείας marketing και επικοινωνίας. Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Google και πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες. Έχει ασχοληθεί και υλοποιήσει, με διάφορους τρόπους συνεργασίας, περισσότερα από 100 projects με απόλυτη επιτυχία. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησίας παραμένει ενεργός και αδιάλειπτος αιμοδότης για πάνω από 16 έτη. Στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας covid-19 πραγματοποίησε μία σειρά από δωρεές σε φορείς και υπηρεσίες του δήμου μας (Α.Τ. Ωραιοκάστρου, εργαζομένους Δήμου Ωραιοκάστρου, ΕΛΤΑ κ.α.) με μάσκες και είδη προστασίας. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Κριτζαλιώτη και έχουν μαζί δύο υπέροχα παιδιά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ως άνθρωπος με στόχους και προσήλωση στην επιτυχία καθώς και την αποπεράτωση διαφόρων προκλήσεων, δέχθηκα με πολύ χαρά την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον φίλο Πέτρο Αταμιάν. Είδα στα μάτια την φλόγα της εξέλιξης και την θέληση για τη δημιουργία και την αναβάθμιση του τόπου μας. Είδα ότι έχω απέναντι μου, έναν άνθρωπο χωρίς έπαρση, με ήθος και αξίες. Είδα έναν άνθρωπο που δεν του αρέσουν οι δικαιολογίες και τα ευχολόγια, αλλά οι πράξεις και το έργο. Έναν άνθρωπο της αγοράς, που δεν πορεύεται από κάποιον πολιτικό σωλήνα, αλλά από την επαγγελματική του ενασχόληση με την ιδιότητά του ως ελεύθερος επαγγελματίας. Με τον Πέτρο λοιπόν για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, φιλικό και λειτουργικό χωρίς δικαιολογίες. “Μαζί για τον τόπο μας” Μαζί με εσένα, μαζί με τον Πέτρο, όλοι μαζί για να κάνουμε πράξη την αλλαγή.

============

Κουγιουμτζίδης Σάββας

Γεννήθηκε στο Θεοδώρειο Σερρών. Ένα χωριό γραφικό και πανέμορφο δυτικά του νομού Σερρών, δίπλα στη Ροδόπολη. Είναι δάσκαλος. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Τρίπολης. Τη χρονική περίοδο 1989 -1994, μετέβη στη Γερμανία στους γονείς του, οι οποίοι εργάζονταν εκεί από τη δεκαετία του ’60, περιμένοντας το διορισμό του. Εκεί εργάστηκε στη βιομηχανία BOSCH. Η παραμονή του στη Γερμανία, αλλά και η εμπειρία του από όλη την κεντρική Ευρώπη, ήταν ένα δεύτερο Πανεπιστήμιο. Στο Ωραιόκαστρο κατοικεί από το 2002. Υπηρετεί για πάνω από 20 χρόνια ως δάσκαλος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου. Το αγάπησε και έχει «δεθεί» συναισθηματικά με αυτό το σχολείο. Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου Ωραιοκάστρου (επί διοίκησης Νικολάου Μπάτου). Είναι πολλά χρόνια εθελοντής αιμοδοσίας και διοικητικό μέλος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Λεοντιάδου και έχουν δύο υπέροχα παιδιά, το Νίκο και το Βασίλη.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Τον Πέτρο Αταμιάν, τον ξέρω πολλά χρόνια. Από το 2006. Από τον καιρό που ήταν αντιδήμαρχος πολιτισμού και εγώ δάσκαλος ακριβώς απέναντι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου. Αξιοποιήσαμε αυτήν τη δυνατότητα που μας έδιναν οι αποστάσεις εργασίας μας και τα λέγαμε πολύ τακτικά, σε σχολικά και πολιτιστικά θέματα. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι αυτός ο άνθρωπος που θα δώσει νέα πνοή στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Είμαι κι εγώ πεπεισμένος ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να συνεργαστώ και να υπηρετήσουμε το Δήμο Ωραιοκάστρου με τον καλύτερο τρόπο! Πέτρο Αταμιάν ΜΑΖΙ για τον τόπο μας, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

============

Βαΐδης Απόστολος

Γεννήθηκε το 1975 και έλκει την καταγωγή του από το Μελισσοχώρι. Ασχολείται με τις γραφικές τέχνες. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί με τη σύντροφό του Γεωργία Ανθοπούλου στο Ωραιόκαστρο. Είναι πατέρας ενός παιδιού.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Πέτρο Αταμιάν γιατί γνωρίζοντας τον με κέρδισε η αγάπη του για τα κοινά, το ήθος και ο ακέραιος χαρακτήρας του. Μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο μας. ΜΑΖI ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!

===========

Αποστολίδης Θεόδωρος

Γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στο Μονόλοφο. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Αποφοίτησε το 1997 από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης, στην Ωτορινολαρυγγολογία Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου.

Από το 2006 έως σήμερα εργάζεται στην ΩΡΛ Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς, κατέχοντας τα τελευταία δύο χρόνια τη θέση του Συντονιστή Διευθυντή. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς από δεκαετίας και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς.

Είναι μέλος σε πολλές Ελληνικές και Διεθνείς Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες. Έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμια και Ελληνικά Ιατρικά Συνέδρια με επιστημονικές εργασίες, διαλέξεις και ομιλίες. Παράλληλα έχουν δημοσιευτεί επιστημονικές εργασίες του σε Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας προσφέρει εθελοντικά ιατρική φροντίδα σε συνανθρώπους του που την έχουν ανάγκη. Είναι μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Κιλκίς και του Κοινωνικού Ιατρείου Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλαδελφείου Θεσσαλονίκης.

Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καλλιθέας το 1999, διατελώντας αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Έδωσε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του τόπου του πάντα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου το 2010. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα παραμένοντας ενεργός πολίτης.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Με τον Πέτρο είχαμε μια σύντομη σε χρονική διάρκεια κοινή αυτοδιοικητική πορεία. Η τιμιότητα, η σύνεση, η εργατικότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που με οδήγησαν να συμπορευτώ μαζί του στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου Ωραιοκάστρου. Συστρατεύομαι με τον Πέτρο για να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε το δήμο από την πορεία της οπισθοδρόμησης και της υποβάθμισης και να τον θέσουμε σε πορεία προόδου και ανάπτυξης. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για ένα καλύτερο αύριο.

===========

Πέντας Μιλτιάδης

Γεννήθηκε στο Ludwigshafen της Γερμανίας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Mannheim. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και συνέχισε στην Ελλάδα, στην Παιδαγωγική Σχολή Μυτιλήνης. Απέκτησε πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MEd «Εκπαίδευση Ενηλίκων». Είναι επιμορφωτής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Ι.Ε.Π. στα νέα προγράμματα σπουδών. Κατέχει Πιστοποιητικό Νέων Τεχνολογιών Β’ επιπέδου και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή Παιδαγωγικά περιοδικά. Διετέλεσε Διευθυντής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, στο οποίο την τελευταία διετία υπηρέτησε ως υποδιευθυντής. Από τον Ιούνιο του 2023 τοποθετήθηκε Διευθυντής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (Μελισσοχώρι). Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ολυμπία Βοζίκη, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, αποφοίτους της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί είναι εργατικός και αξιόπιστος, άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης κι ένας ακέραιος χαρακτήρας. Μαζί θα κάνουμε πράξη την κάθε μία υπόσχεση για το καλό του Δήμου και των πολιτών αυτής της πόλης.

============

Πορφυριάδης Παντελής

Γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. – εκπαιδευτικός στη Δ.Υ.Π.Α. (ΟΑΕΔ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Διοίκηση-Διοίκηση Σχολικών Μονάδων. Πτυχιούχος παιδαγωγικού πτυχίου ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ Θεσσαλονίκης. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου την περίοδο 2014-2019 και διετέλεσε Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, όπου με μεθοδικότητα και συνεργασία υπήρξαν σημαντικές παρεμβάσεις (εξόφληση παλαιών χρεών, μείωση λειτουργικών δαπανών χωρίς μείωση παροχών, αναβάθμιση τεχνολογικού εξοπλισμού, συνεχείς συντηρήσεις κ.α.). Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου & Φίλων, ενεργό μέλος της ομάδας «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου. Έντονη η δράση του σε φορείς και συλλόγους, καθώς υπήρξε Γ.Γ. της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Β. Ελλάδος, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΟΑΕΔ και Γ.Γ. Ωρομίσθιου Προσωπικού ΟΑΕΔ Ν.Θεσσαλονίκης, μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λάρισας, μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Έγγαμος με τη Χρύσα Πιτάμη και πατέρας δύο παιδιών, της Μαρίνας και της Φιλαρέτης.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Η αγάπη για τον τόπο μου, το μέρος που κατοίκησαν οι πρόγονοι μου πρόσφυγες από τον Πόντο, η διάθεση μου για προσφορά με μια ομάδα υπέροχων ανθρώπων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας», του Πέτρου Αταμιάν. Ενός ανθρώπου που ήταν ο πιο αγαπητός όλα τα προηγούμενα χρόνια στις προτιμήσεις των συμπατριωτών μας. Ενός οικογενειάρχη που πολιτεύεται με επιχειρήματα και όχι ύβρεις και άναρθρες κραυγές, με εργατικότητα και όχι προσωπικά πάθη. Κοντά στους εργαζομένους του Δήμου, τιμώντας το κάθε ευρώ που θα διαχειριστούμε και όχι κατασπαταλώντας το, με στόχο να γίνει το Ωραιόκαστρο ο τόπος για τις επόμενες γενιές καλύτερος και να έχουμε ένα Δήμαρχο αντάξιό μας.

============

Σπυριδωνίδης Ηλίας

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Τμήματος Ιταλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ. Από το 2012 διδάσκει ιταλική γλώσσα και μετάφραση στο ΑΠΘ και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα πολιτισμού, ποιότητας ζωής και προστασίας του περιβάλλοντος. Είναι έγγαμος και έχει δυο παιδιά. Πιστεύει ότι μας αξίζει ένα πιο όμορφο, καθαρό και ασφαλές Ωραιόκαστρο και γι’ αυτό συμμερίζεται το όραμα του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Πέτρου Αταμιάν και στηρίζει το συνδυασμό “Μαζί για τον τόπο μας”.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα αμέσως στην ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση του Πέτρου Αταμιάν να με συμπεριλάβει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή του «Μαζί για τον τόπο μας», γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο με ακέραιο ήθος, σοβαρότητα, ειλικρίνεια, γνώση και εμπειρία, που αποτελούν εγγύηση για ένα καλύτερο Ωραιόκαστρο με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, ανθρώπινο πρόσωπο, καθαρότερο περιβάλλον και βέλτιστες υπηρεσίες για όλους μας και περισσότερο για τα παιδιά μας. Γι’ αυτό όλοι «Μαζί για τον τόπο μας».

============

Σταυρόπουλος Γιώργος

Γεννήθηκε το 2000 και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί τα τελευταία χρόνια.

Είναι απόφοιτος των ΙΕΚ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε γνωστά κομμωτήρια του Ωραιοκάστρου. Ασχολείται με τον αθλητισμό και συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν εφησυχάζεται  ποτέ. Επιδιώκει με ήθος να βρίσκεται κοντά στον πολίτη και οραματίζεται ένα Δήμο ενωμένο και δημιουργικό!

============

Τσελεπής Γιώργος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Κατοικεί επί 25 χρόνια στο Ωραιόκαστρο. Ολοκληρώνοντας με άριστα την επιστημονική του κατάρτιση στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας το 1984, φοίτησε στη συνέχεια στο παιδαγωγικό τμήμα του Α.Π.Θ. και αργότερα απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα με αντικείμενο την οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων επιτυγχάνοντας επίσης άριστη διάκριση. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού Νέων Τεχνολογιών Β’ επιπέδου και πτυχίου αγγλικής γλώσσας. Υπηρέτησε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για 36 χρόνια, εκ των οποίων ως διευθυντής σχολικών μονάδων επί 16 χρόνια και ως υποδιευθυντής επί δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συμμετείχε στην δημοτική επιτροπή Παιδείας Ωραιοκάστρου αλλά και στον ενεργό συνδικαλισμό του διδασκαλικού κλάδου, υπηρετώντας θέσεις στο Δ.Σ. του μεγαλύτερου συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Υπαίθρου Θεσσαλονίκης. Εκλέχθηκε και αντιπροσώπευσε τον κλάδο επί πολλά έτη στις συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, στην ΑΔΕΔΥ και στην Ε.Δ.Ο.Θ., ενώ είναι ενεργό μέλος της νομαρχιακής επιτροπής εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας της Δ.Α.Κ.Ε. Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της συλλογικής Δ.Α.Κ.Ε. εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας του συλλόγου της Υπαίθρου Θεσσαλονίκης. Είναι έγγαμος με τη Σοφία Γεωργακούδη και πατέρας ενός φοιτητή στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Προσωπικά και μετά από ώριμη σκέψη και έρευνα, κατέληξα ότι η ιδανικότερη ομάδα με καινοτόμες ιδέες, ενέργεια, διάθεση, ειλικρίνεια και συλλογικότητα που θέλει και μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για ένα καλύτερο Δήμο είναι η ομάδα του Πέτρου Αταμιάν. Το κάλεσμα συμπόρευσης αποτελεί τιμή για εμένα. Τα όνειρα και οι προσδοκίες του είναι και δικός μου στόχος και θα παλέψουμε ΜΑΖΙ για την υλοποίησή τους.

============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,