Επιστολή Σκαρλάτου για μείωση τελών και λογαριασμών νερού κατά 50 % στη Μυγδονία

Πρόταση μείωσης των λογαριασμών ύδρευσης και τελών κατά 50 % σε όλους τους κατοίκους της πολύπαθης Μυγδονίας κατέθεσε με επιστολή του στην ΔΕΥΑΩ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “αν.α.σ.α.” Παντελής Σκαρλάτος.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει στο ίδιο (τραγικό) έργο θεατές ξανά, με τους κατοίκους της πολύπαθης δημοτικής ενότητας  της Μυγδονίας να ζουν, όπως άλλωστε κάθε καλοκαίρι, «το μαρτύριο της σταγόνας», αναφέρει ο κ. Σκαρλάτος και συνεχίζει:

Με νερό που όχι μόνο δεν πίνεται αλλά είναι ακατάλληλο ακόμα και για οικιακή χρήση, με πολύωρες καθημερινές διακοπές, με φουσκωμένους χωρίς λόγο λογαριασμούς  ύδρευσης, με 24ωρα ολόκληρα με νοικοκυριά χωρίς νερό και με πολλά άλλα…

Καταστάσεις που δυστυχώς όσο κι αν περνούν τα χρόνια καλά κρατούν, με την ΔΕΥΑΩ να δείχνει ότι απέχει πολύ μακριά από την κοινωνική της αποστολή προς τους πολίτες του τόπου μας.

Ως κάτοικος του Δήμου Ωραιοκάστρου και ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α.» σας καταθέτω την ελάχιστη πρόταση με άμεσα μέτρα ανακούφισης των κατοίκων της περιοχής της Μυγδονίας:

Tη μείωση των τελών και των λογαριασμών ύδρευσης κατά 50 % σε όλους τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας για χρονικό διάστημα έως 31.12.2024.

=============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,