Προσφορά και Εθελοντισμός από τη θεατρική ομάδα της Νεοχωρούδας

Στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) θα βρεθεί τη Δευτέρα η θεατρική ομάδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος». 

Στα πλαίσια της 5ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη» που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα παιδιά από τον δήμο μας θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 14/10 το έργο «Ένα βότσαλο στη λίμνη» των Α. Σακελλάριου και Χ. Γιαννακόπουλου.

Οι συντελεστές: Αντωνία Γιαγιά, Ξανθή Καπαρού, Ασημίνα Μέρμηγκα, Μαρία Σόλλα, Δημήτρης Στεφανίδης, Δημήτρης Τόλης, Μαρία Τουλή, Σταύρος Χρηστίδης και Μπάμπης Ψαρρής. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιχάλης Τσολάκης

Προσφορά και Εθελοντισμός

Στη «Θυμέλη» φιλοξενήθηκαν και φέτος οι καλύτερες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου πλήθος κόσμου στήριξε έως τώρα με την παρουσία του την προσπάθεια των καλλιτεχνών, που με ολοφάνερη την αγάπη τους για το θέατρο και την πίστη τους στον εθελοντισμό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. 

Αντί εισιτηρίου συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής – ΥΠΕΡ της ΑΡΩΓΗΣ «ΘΕΣΣΑΛΟΙΚΗΣ» & Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Η Μέριμνα».

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,