Π. Αταμιάν: Ανακοινώνονται 17 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»:

«Ο συνδυασμός μας εκπροσωπεί όλους τους πολίτες του Ωραιοκάστρου, που θέλουν ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους. Σήμερα υποδέχομαι 17 νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, οι οποίοι συμπαρατάσσονται μαζί μου σε έναν αγώνα με έναν και μοναδικό στόχο, την προκοπή και την πρόοδο του τόπου μας.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα κάνουν πράξη το πρόγραμμα μας για ανάταξη και στη συνέχεια για ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου μας. Με γνήσια και ακηδεμόνευτη αυτοδιοικητική διάθεση προσφοράς, με ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και με υπευθυνότητα αλλάζουμε την ατζέντα του Δήμου Ωραιοκάστρου και βάζουμε τα δυνατά μας για να τον κάνουμε έναν Δήμο-πρότυπο. Τους ευχαριστώ που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, τους καλωσορίζω και τους εύχομαι ολόψυχα δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα, που είναι αγώνας όλων των πολιτών του Δήμου μας».

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΙΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1968 στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Γιος του Χρήστου Γιάτση και της Εύας Γαλιτσίδου. Εγγονός του Χρήστου Γαλιτσίδη, ενός από τους πρώτους Προέδρους της κοινότητας Ωραιοκάστρου. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και εργάζεται ως υπεύθυνος αθλητισμού στο Δήμο Ωραιοκάστρου τα τελευταία 25 χρόνια. Διετέλεσε πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ και στην τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου. Υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Κεραυνού Ωραιοκάστρου επί σειρά ετών, καθώς και προπονητής άλλων ποδοσφαιρικών συλλόγων. Από τη θέση του ως υπεύθυνος αθλητισμού έχει συνδράμει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπογιαρίδου, φιλόλογο και έχει τρία παιδιά, την Εβίτα, φοιτήτρια Ψυχολογίας ΑΠΘ, τη Δήμητρα και τη Θέμιδα, τελειόφοιτες γυμνασίου.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ATAMIAN;

Γνωρίζω τον Πέτρο Αταμιάν από το 2000, ωστόσο η ημερομηνία – σταθμός ήταν το 2006 που άρχισε η αγαστή συνεργασία μας, επί δημαρχίας Νικολάου Μπάτου. Ο Πέτρος Αταμιάν από τη θέση του Προέδρου της Δ.Η.Κ.Ε.Ω και εγώ από τη θέση του υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, υλοποιήσαμε μια σειρά από εκδηλώσεις, αθλητικούς αγώνες (taekwondo, volley, beach volley, μαραθώνιο) με μεγάλη επιτυχία. Κατά τη χρονική περίοδο 2014-2018, όπου ο Πέτρος Αταμιάν διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, μέσα από την άψογη συνεργασία μας, εκτίμησα τον Πέτρο για τον χαρακτήρα του, το ήθος του, αλλά και τις οργανωτικές του ικανότητες . Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ για ένα καλύτερο δήμο, όπως μας αξίζει .

============

ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΖΗΣΗΣ

Γεννήθηκε το 2000 και από το 2009 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και είναι σπουδαστής της σχολής Μηχανολόγων Οχημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπήρξε αθλητής των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, από όπου μετέπειτα συμμετείχε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Με τον Πέτρο γιατί πιστεύω, ως νέος άνθρωπος ότι μπορεί κάθε του ενέργεια να είναι για την διευκόλυνση, την ποιότητα ζωής και την ευημερία του τόπου και του κάθε δημότη. Γιατί πιστεύω στον Πέτρο και συντάσσομαι στο πλευρό του, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, ιδίως για εμάς τους νέους και τον τόπο που ζούμε, αγαπάμε και μεγαλώνουμε!

============

ΚΟΪΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οικονομολόγος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί η πολιτική δράση του Πέτρου ταυτίζεται με μια αγαπημένη μου φράση του Pablo Picasso: “Άλλοι έχουν δει τι είναι και ρώτησαν γιατί. Εγώ έχω δει τι θα μπορούσε να είναι και ρώτησα γιατί όχι;”

===========

ΡΑΣΠΑΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1963 και κατοικεί μόνιμα στη Λητή. Είναι συνταξιούχος με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του. Έγγαμος με 2 παιδιά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Αυθεντικός, ειλικρινής, ευθύς, έμπειρος και ηθικός. Δεν χρειάζεσαι άλλα στοιχεία για να συστρατευτείς με τον Πέτρο στον αγώνα για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

===========

ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Γεννήθηκε στη Μόκα του Αγίου Δομίνικου και διαμένει από το 1998 στο Ωραιόκαστρο. Σπούδασε Κομμωτική και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γερμανία και έως σήμερα εργάζεται στην πολυεθνική εταιρεία Conduent Greece .

ΓIATI ME TON ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί το μότο μου στην ζωή είναι: Ναι στην ελευθερία! Όχι στην αλαζονεία! Γιατί τα τελευταία χρόνια στο Ωραιόκαστρο οι δημότες ζουν μια υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και δεν έχουν την κατάλληλη βοήθεια. Αντιμετωπίζουν την αδιαφορία τον δημοτικών υπαλλήλων σχετικά με τις υπηρεσίες τους στην καθημερινότητα τους.

Επίσης δεν επιδιώκεται η οικονομική ανάπτυξη στους επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου, με αποτέλεσμα να κλείνουν πολλά καταστήματα, λόγω των λάθος πολιτικών και σχεδιασμού των αρμοδίων αντιδημάρχων.

Όποτε με τον Πέτρο Αταμιάν για αλλαγή της ποιότητας ζωής στο ωραιότερο προάστιο της Θεσσαλονίκης, όπως αξίζει στους κατοίκους του.

==========

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΤΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1970 στον Πεντάλοφο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά του χωριού του.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Διότι πιστεύω ότι είναι ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος, που θα μπορέσει να επιλύσει τα προβλήματα του τόπου μας και να αναπτύξει τον δήμο μας.

=========

ΓΕΒΡΕΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1973 και κατοικεί μόνιμα στη Λητή. Είναι απόφοιτος του 1ουΤΕΛ Σταυρούπολης στο Τμήμα των Ηλεκτρονικών και απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Αυτοματισμών. Από το 2000 εργάζεται στην εταιρεία “ΗΧΟΘΕΡΜΙΚΗ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ Α.Ε.” στη Λητή.

ΓIATI ME TON ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Είναι η πρώτη μου φορά που προσπαθώ να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά. Ο άνθρωπος λένε σε κερδίζει από την πρώτη συζήτηση. Ευχαριστώ πολύ τον Πέτρο που μου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθώ και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ”.

============

ΓΙΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λητή από το 1996. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ο Πέτρος Αταμιάν είναι ένας άνθρωπος που αγαπά και εκτιμά τους συμπολίτες του και τον τόπο του. Οι ιδέες του και το ενδιαφέρον του για όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου με έκαναν να δεχτώ να συμμετέχω στην παράταξή του και μαζί να προσπαθήσουμε για στο καλύτερο.

============

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1976 και από το 2008 είναι κάτοικος Λητής. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας, ECDL, Web Designer. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος από το 2002 στο χώρο του εμπορίου. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ξυλουργική. Έχει μεγάλη εμπειρία στην επικοινωνία, την συνεργασία και τις δημόσιες σχέσεις και κατάρτιση στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω των social media. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Λητής και αφοσιωμένος στην κοινότητα, διαθέσιμος για ότι χρειαστεί ο τόπος του. Παντρεμένος με την Λάκη Φιλιώ, με την οποία απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Στέκεται απέναντι στον πολίτη κατάματα και αυτό μου δίνει την πεποίθηση για ενίσχυση της πολιτικής πλατφόρμας, τη συνεργασία και υλοποίηση έργων που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο δήμος μας και τη προώθηση των απόψεών μας για το καλύτερο μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

=========

ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 1987. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος της ΔΕ Μυγδονίας, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης, ενεργό μέλος σε επιτροπές, συλλόγους και φορείς του δήμου μας. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Μαυρουδή, με την οποία έχουν 3 κόρες.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί με εμπειρία, γνώσεις και έντονη διάθεση προσφοράς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο.

============

ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1975 και κατοικεί μόνιμα στον Πεντάλοφο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Εμπορικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Σερρών. Από το 1998 εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος σε μεγάλες τράπεζες, σήμερα εργάζεται στην EUROBANK. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών, της Αποστολίας φοιτήτριας Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και του Γιώργου φοιτητή Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί στις συζητήσεις που είχα μαζί του, μου ξεδίπλωσε τις σκέψεις του και τα σχέδια του για τον τόπο μας. Ζούμε με τις οικογένειές μας σε αυτό τον τόπο, έχουμε κοινές ανησυχίες και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, αλλά και να φέρουμε νέα πνοή για εμάς και τα παιδιά μας. Στο πρόσωπο του Πέτρου, λοιπόν, βρήκα όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν να δημιουργήσουμε τον δήμο που μας αξίζει. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι δίπλα του Μαζί για τον τόπο μας.

============

ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί μόνιμα στον Πεντάλοφο. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Αισθητικής και έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί εντόπισα στον χαρακτήρα του και στην διαδρομή του όλα εκείνα τα στοιχεία για να αναπτυχθεί ο τόπος μας. Επαγγελματίας, οικογενειάρχης, έμπειρος αυτοδιοικητικός, είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί την μεγάλη αλλαγή για τον δήμο μας. Τον ευχαριστώ που σε αυτή την προσπάθειά του με επέλεξε να είμαι δίπλα του και να δώσω Μαζί με την ομάδα του αυτό τον όμορφο αγώνα.

============

ΜΗΛΩΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1984 στον Πεντάλοφο, όπου και ζει μόνιμα. Είναι Ηλεκτρολόγος αυτοματισμών και Ψυκτικός βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει πετυχημένη πορεία  στη διοίκηση επιχειρήσεων σε εταιρείες που πρωταγωνιστούν στον κλάδο της βιομηχανίας. Σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής υποκαταστήματος σε εταιρεία με αντικείμενο της τον βιομηχανικό εξοπλισμό περιβαλλοντολογικών έργων και την εμπορία βιομηχανικών αεροσυμπιεστών. Παράλληλα είναι σύμβουλος στα βραβευμένα κέντρα Ξένων γλωσσών που διατηρεί η σύζυγος του σε Πεντάλοφο και Νεοχωρούδα. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις  που έχουν σχέση με τον αθλητισμό καθώς  κίνητρο του είναι τα νέα παιδιά που έχουν αγάπη για τον αθλητισμό. Είναι έγγαμος και έχει δύο αγόρια δεκαπέντε & εννέα ετών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γνωρίζοντας τον Πέτρο εντυπωσιάστηκα από την καθαρότητα του βλέμματος του, το ήθος και την ήρεμη αποφασιστικότητα του, που σου προσδίδει εμπιστοσύνη. Μας συνδέει ένα κοινό όραμα η ανάπτυξη του δήμου μας και η επιθυμία για την βελτίωση του τόπου που κατοικούμε.

==========

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Λητή. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Απόφοιτος του Φυσικού ΦΜΣ ΑΠΘ και πτυχιούχος ΣΠΗΥ/ΓΕΕΘΑ. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ΕΚΕΠΙΣ σε θέματα πληροφορικής. Για 15 χρόνια υπήρξε προϊστάμενος Μηχανογράφησης ΕΑΣΘ ΑΓΝΟ. Υπηρέτησε 20 χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (18 χρόνια Γυμνάσιο Μυγδονίας). Το διάστημα 2012-2021 υπήρξε συντονιστής στο πρόγραμμα ecomobility με βασικό σκοπό τη δημιουργία ενεργών πολιτών οικολογικά ευαισθητοποιημένων και βασικό θέμα το Δερβένι. Διετέλεσε γενικός γραμματέας του συλλόγου πολυτέκνων Μυγδονίας.

ΓIATIMETON ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ο Πέτρος είναι η ιδανική λύση για το αξίωμα του Δημάρχου Ωραιοκάστρου. Ηθικός, ικανός, έμπειρος. Στα βασικά θέματα που επιθυμούσα να υπάρχουν στο πρόγραμμα του συνδυασμού ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τις επιθυμίες μου.

===========

ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι βοηθός βρεφονηπιοκόμου και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ παράλληλα σπουδάζει ως μηχανικός αυτοκινήτων.

ΓIATI ME TON ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί τον Πέτρο τον γνωρίζω από τότε που ήμουν μικρή και πραγματικά είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του και για τον τόπο του. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι Μαζί για τον τόπο μας για ένα καλύτερο αύριο.

============

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Λητή. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ Πληροφορικής και φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού. Εργάστηκε για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Είναι έγγαμη και μητέρα δυο παιδιών.

ΓIATI ME TON ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί θεωρώ ότι διαθέτει όλα τα προσόντα και την εμπειρία για να δημιουργήσουμε τον δήμο που μας αξίζει. Το έχει αποδείξει άλλωστε όλα τα χρόνια ενασχόλησής του με τα κοινά. Γι’ αυτό συστρατεύομαι μαζί του, για εμάς, για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας.

=============

Τσιφούτη Μαρία

Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στον Πεντάλοφο. Σπούδασε οικονομία και διοίκηση, καθώς επίσης και λογιστική. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το 2015, όπου ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Πενταλόφου και έπειτα Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου. Είναι μητέρα ενός αγοριού 15 ετών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Επέλεξα να συστρατευθώ με τον Πέτρο, γιατί το ήθος, η αξιοπρέπεια και η διακριτικότητα είναι οι λέξεις που τον διακατέχουν. Γιατί έχει δώσει «δείγματα γραφής» στην πορεία της ζωής του. Γιατί θα είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών. Γιατί είναι ο ικανότερος και αξιότερος για τη θέση του Δημάρχου. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

===========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,