H «Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού» στο άρμα του Π. Τσακίρη

Στο  «άρμα» του Παντελή Τσακίρη ανεβαίνει η «Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού» σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Προηγήθηκαν συζητήσεις και αλληλογραφία σχετικά με τα προβλήματα του Δρυμού και την επεξεργασία προτάσεων για την επίλυσή τους» αναφέρει εκτός των άλλων η ανακοίνωση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σημειώνεται εδώ ότι η «Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού» συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια επίλυσης ζωτικών προβλημάτων της περιοχής με ουσιαστικές και δραστικές παρεμβάσεις στην καθημερινότητα του πολίτη, ασκώντας όμως ταυτόχρονα δριμεία κριτική στη διοίκηση Τσακίρη για τα χρόνια προβλήματα σχετικά με το ακατάλληλο νερό της περιοχής, τη λειψυδρία, τη «διάστρωση» 25.000 τόνων αποβλήτων σε συγκεκριμένη περιοχή, το κλείσιμο του παιδικού σταθμού του χωριού τονίζοντας πως «ο Δρυμός δεν θα ξεχάσει ποιοι πήραν αυτή την απόφαση και βύθισαν το Δρυμό στο πένθος» και πολλά άλλα.

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,