Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία η πρώτη επίσημη συνάντηση του Π. Σκαρλάτου με τους 146 υποψηφίους

Σε κλίμα σύμπνοιας και θερμής υποστήριξης του Παντελή Σκαρλάτου, υποψήφιου Δήμαρχου Ωραιοκάστρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη -μετά την κατάθεση του συνδυασμού- συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α.» στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο κ. Σκαρλάτος ευχαρίστησε τους 146 υποψηφίους για την απόφαση να συστρατευτούν μαζί του σε ένα πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και αμιγώς αυτοδιοικητικό συνδυασμό, και παρουσίασε το πρόγραμμά του για τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α.» μίλησε για τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, παρουσίασε το πρόγραμμα της για τη διοίκηση του Δήμου, καθώς και ανέλυσε τις προτεραιότητες του για κάθε Δημοτική Ενότητα.

Υπογράμμισε επίσης τη σημασία του προεκλογικού αγώνα που θα πρέπει να διεξαχθεί με πολιτισμένο ύφος, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και απαξιώσεις, αναδεικνύοντας έτσι τη σοβαρότητα της «αν.α.σ.α.». Oι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παρουσίασαν με τη σειρά τους τις απόψεις τους για τα τοπικά θέματα και συζήτησαν σοβαρά ζητήματα που αφορούν την πορεία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ακόμα ο κ. Σκαρλάτος τόνισε πως η δημοτική παράταξη «αν.α.σ.α.» συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοποριακή αντίληψη της νέας γενιάς με την πολύτιμη εμπειρία των επιτυχημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, έχοντας ως σκοπό την αρχή της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.

============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,