Π. Σκαρλάτος: «Κολλητών έργα»

Για απευθείας αναθέσεις σε “κολλητούς” της διοίκησης Τσακίρη κάνει λόγο η ενημερωτική έκδοση της “αν.α.σ.α.” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παντελή Σκαρλάτο.

Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, πρώην δήμαρχος φέρεται να δέχεται απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τη νυν διοίκηση με αντάλλαγμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα “την αμέριστη πολιτική του υποστήριξη”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:

«Κολλητών έργα»

Οι απευθείας αναθέσεις της διοίκησης Τσακίρη σε εταιρείες του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου 100δων χιλιάδων ευρώ

“Επιβεβαιώνεται πλήρως από την έρευνα που διεξάγει η Αρχή Διαφάνειας η λαϊκή παροιμία «Το ένα χέρι πλένει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο», μόνο που στη συγκεκριμένη σχέση, ας μας επιτραπεί να παραφράσουμε τη παροιμία ως «Το ένα χέρι μπαίνει στο άλλο και τα δυο στο Δήμο μας».

Οι «ΤΣΙΦΛΙΚΆΔΕΣ» δημοτικοί άρχοντες πρώην και νυν, σύμφωνα με την έρευνα της Αρχής Διαφάνειας ,φαίνεται να αδιαφορούν και να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ίση μεταχείριση προμηθευτών του Δήμου μας.

Με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων προμηθειών, υπηρεσιών και μελετών από τον Δήμο Ωραιοκάστρου εξασφαλίζουν δουλειές και πολιτική υποστήριξη. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Αρχής Διαφάνειας οι απευθείας αναθέσεις του απερχόμενου Δημάρχου Παντελή Τσακίρη σε εταιρείες του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου ξεπερνούν τις 100.000 €.

Όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,όπου υποχρεωτικά αναρτώνται οι Δημοτικές Προμήθειες και αποφάσεις, επί θητείας Παντελή Τσακίρη έγιναν 80 αναθέσεις έργων ,προμηθειών, υπηρεσιών, μελετών στην εταιρία συμφερόντων του πρώην δημάρχου κ. Σαραμάντου με την επωνυμία “SARDI IKE”.

Ειδικότερα αναρτήθηκαν 45 πράξεις απευθείας αναθέσεων από τη κεντρική διοίκηση, 34 πράξεις απευθείας αναθέσεων από την Δ.Ε.Υ.Α.Ω και 1 πράξη απευθείας ανάθεσης από την ΔΗ.ΚΕ.Ω.

Ο κάθε νοήμων πολίτης αντιλαμβάνεται ότι ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος, έχει κάθε λόγο να λατρεύει τον «χαμογελαστό» απερχόμενο Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και να του προσφέρει την αμέριστη πολιτική του υποστήριξη. Θεωρώντας την Νεοχωρούδα της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας «ΤΣΙΦΛΙΚΙ», επιστρατεύει τους πρώην και νυν έμπιστους συνεργάτες τους και επιχειρεί καθημερινά να χειραγωγήσει τους υπολοίπους συντοπίτες του.

Επειδή:

– Τελικά δεν είναι των «ανθρώπων έργα» άλλα των «κολλητών έργα»

– Κάποιοι εθελοτυφλούν και προσδοκούν σε ατομικά οφέλη

– Μας αξίζει να ζούμε σε ένα Δήμο Καθαρό που προάγει τη διαφάνεια και

την ισότητα

Η Δημοτική Παράταξη «αν.α.σ.α» αποφάσισε να δημοσιοποιήσει απόσπασμα από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ των απευθείας αναθέσεων της διοίκησης του απερχόμενου Δημάρχου Παντελή Τσακίρη σε εταιρεία συμφερόντων του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Σαραμάντου. Έπεται και συνέχεια…

Ισχύουν τελικά όλα τα παραπάνω;

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,