Έντονες αντιδράσεις στην αναφορά Π. Τσακίρη για τζαμί στο Ωραιόκαστρο (video)

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στα social media η αναφορά του Δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, για «αιτήματα» που θα μπορούσαν γίνουν για τη δημιουργία τζαμιού σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σε σχετική τοποθέτηση του στο διαδίκτυο και μετά από ερώτηση συνεντευκτή, ο κ. Τσακίρης δεν απάντησε με σαφήνεια, δηλαδή αρνητικά η θετικά, στο θέμα ενδεχόμενης ίδρυσης και λειτουργίας ενός θρησκευτικού ναού της μουσουλμανικής κοινότητας στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

«Και όσο και αν το δει κανείς από καθαρά κοινωνική άποψη και όχι πνευματική και θρησκευτική, αυτή είναι προσωπική υπόθεση του καθενός» είπε ο κ. Τσακίρης, «ο Δήμος θα πρέπει να διευκολύνει την άσκηση αυτών των θρησκευτικών τους καθηκόντων.

Θα μπορούσαν να γίνουν και άλλα αιτήματα στην περιοχή μας, ξέρετε έχουμε τους πρόσφυγες , θα μπορούσαν να γίνουν αιτήματα για τη δημιουργία ενός τζαμιού για να μπορούν και αυτοί οι άνθρωποι να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Άρα να μην βλέπουμε μόνο τη μία η την άλλη πλευρά, μπορούμε συνολικά να δούμε το θέμα και να δώσουμε μία διέξοδο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που το επιθυμούν» είπε ο κ. Τσακίρης. (video που ακολουθεί)

Εκ των υστέρων και αφού το θέμα δημοσιοποιήθηκε, τότε ο κ. Τσακίρης επανήλθε με δήλωσή του για το θέμα αυτό ισχυριζόμενος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ότι ποτέ δεν πρότεινε να γίνει τζαμί και πως είναι fake News.

==============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,