Επίθεση Ζιακούλη σε Δημητριάδου μέσω διαδικτύου – Απάντηση με «γεύση» από τα παλιά της Αντιδημάρχου

«Επίθεση» στην Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, εξαπέλυσε μέσω διαδικτύου ο υποψήφιος σύμβουλος της «αν.α.σ.α» και πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και στη συνέχεια Μυγδονίας της διοίκησης Τσακίρη, Ηλίας Ζιακούλης.

Με βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο «κατηγορεί» την αρμόδια Αντιδήμαρχο για τη σημερινή εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος με τα σκουπίδια και ταυτόχρονα παρουσιάζει μέρος του προγράμματος της «αν.α.σ.α.» στον τομέα της Καθαριότητας.

«Βελτιώθηκαν οι συνθήκες στη καθαριότητα τα τελευταία χρόνια; Φυσικά όχι και αυτό το βλέπουμε όπου και αν πάμε όπου και αν σταθούμε» σημειώνει στο σύντομο σποτ ο πρώην Αντιδήμαρχος και συνεχίζει για τον «εκσυγχρονισμό του στόλου των αυτοκινήτων» αφού «λεφτά υπάρχουν τα οποία είναι αδιάθετα», για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τα Πράσινα σημεία σε όλο τον Δήμο Ωραιοκάστρου:

(στο link που ακολουθεί το βίντεο του κ. Ζιακούλη)

https://www.facebook.com/share/v/msDcrYYMuDDiEUyr/

Σ. Δημητριάδου : “Έρχεται τώρα ως υποψήφιος ινφλουένσερ να μας και κάνει μαθήματα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ”

Η Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σοφία Δημητριάδου, σήκωσε το γάντι από τον υποψήφιο της “αν.α.σ.α.”.

Απαντώντας με σκληρό τρόπο και με γεύση …από τα παλιά, η κ. Δημητριάδου υπενθύμισε μέσω ανάρτησή της στον κ. Ζιακούλη, τι συνέβαινε στον δήμο Ωραιοκάστρου όταν ο ίδιος ήταν αντιδήμαρχος Καθαριότητας στη διοίκηση του Αστέριου Γαβότση.

Η κ. Δημητριάδου αναδημοσίευσε ρεπορτάζ “αποκάλυψη” τοπικής εφημερίδας της περιόδου εκείνης, όπου σύμφωνα με καταγγελία του πρώην δημάρχου Δ. Σαραμάντου, εναπόθεταν σκουπίδια και μπάζα στον βιολογικό της Λητής κατόπιν εντολής του κ. Ζιακούλη:

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,