Χρυσή Κοντάκη: Οι μάχες δίνονται με Ανθρωπιά και Έργα

Από πολύ μικρή ηλικία μυήθηκα μέσα από το οικογενειακό μου περιβάλλον σε έναν τρόπο ζωής με κύρια διδάγματα την αγάπη, την προσφορά στον συνάνθρωπο, την εργατικότατα και τη δικαιοσύνη. Ο πατέρας μου, ως ιερέας, άφησε τη δική του ξεχωριστή παρακαταθήκη, άφησε την πιο απλή «εντολή»: να συνεισφέρεις με όλες σου τις δυνάμεις στον τόπο που μεγαλώνεις και αγαπάς…

Οι μάχες δίνονται με Ανθρωπιά και Έργα. Μια κοινωνία δε μπορεί να σταθεί χωρίς αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή με οικονομική εξαθλίωση, με καταστροφές, με βία, με πόνο. Άσχημες καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, ως ομάδα, ως μια γροθιά, ξεκινώντας πρώτα από τον τόπο μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα σωστά δομημένο και ασφαλές περιβάλλον για τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, με όπλο την μόρφωση και την παιδεία.

Η πρόοδος και η ευημερία του Δήμου μας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων. Η ποιότητα ζωής, η δημιουργία, η ενίσχυση δομών υγείας, η ισότητα των ευκαιριών για τα άτοµα µε ειδικές ικανότητες, η έμπρακτη στήριξη στους πολιτιστικούς, αθλητικούς, φιλανθρωπικούς συλλόγους, αλλά και σε τόσα άλλα.

Οι αλλαγές γίνονται με πράξεις και οι πράξεις με έργα. Πραξεις με συνέχεια και συνέπεια που μπορούν να μεταβάλουν την καθημερινότητα μας, η οποία τροφοδοτεί με πληθώρα ερεθισμάτων ως κινητήριο δύναμη.

Επιθυμώ να προσφέρω στο τόπο μου ανεξαρτήτως του όποιου εκλογικού αποτελέσματος. Το θέλω και θα το κάνω με τη ψυχή μου για να μπορεί ο τόπος μου να πάει μπροστά, να καινοτομεί και να προοδεύει.

Χρυσή Κοντάκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου – Ανθρώπων Έργα

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,