Ο Π. Σκαρλάτος στην Ανθούπολη – Κάτοικοι τα «έχωσαν» στη διοίκηση Τσακίρη

Ένας δήμαρχος που σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής πατάει μόνο προεκλογικά και μία διοίκηση που δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν θέλει, δεν κάνει τίποτα …

Κάτοικοι της Ανθούπολης είπαν τα παράπονά τους για τον δήμαρχο στον … υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, τον Παντελή Σκαρλάτο, ο οποίος βρέθηκε κοντά τους το απόγευμα του Σαββάτου και άκουσε για ακόμα μία φορά (τα γνωστά για τη διοίκηση Τσακίρη) προβλήματα των πολιτών. (παρακάτω video)

Νερό, αδέσποτα, σκουπίδια, άθλιοι δρόμοι, εγκατάλειψη. Ο κ. Σκαρλάτος άκουσε προσεκτικά τους πολίτες, ανέλυσε τις προτάσεις του και πρότεινε άμεσες λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Μίλησε για τους κύριους στόχους του αλλά και την «ταυτότητα» της υποψηφιότητάς του για τη θέση του δημάρχου Ωραιοκάστρου.

Τον επικεφαλής της «αν.α.σ.α.» συνόδεψαν στην Ανθούπολη, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασιλειάδου Εδιρνέλη Όλγα και Χρήστος Γραδαράκης καθώς και ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Λητή, Γιάννης Μπεσλίκας.

Ακολουθούν Βίντεο:

Αδέσποτα – Δεν είδαμε τον δήμαρχο

Φίλτρα – Μη πόσιμο νερό

Ζητάμε τα απλά πράγματα

Αλλαγή φίλτρων νερού κάθε εβδομάδα

Τι θα πω στον Τσακίρη

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,