Αστ. Γαβότσης: Χέρι χέρι ο Σκαρλάτος με τον Τσακίρη

Δελτίο Τύπου του πρώην Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση

“Ο ανεπαρκής Παντελής Σκαρλάτος που θέλει να γίνει και δήμαρχος Ωραιοκάστρου προσπαθεί να κερδίσει τις εκλογές με ασύστολα ψεύδη και παραληρηματικές επιθέσεις στο πρόσωπό μου και στο έργο μου, το οποίο υπερασπιζόταν μέσα από τη φυλλάδα του τον προηγούμενο καιρό.

Από την αρχή της θητείας του Τσακίρη μου ζητούσε στήριξη και συμβουλές, ενώ επαινούσε στην εφημερίδα του όσα άφησα για να συνεχίσει ο Τσακίρης με μεγάλους τίτλους, όπως η “Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ”.  Με άρθρα του μιλούσε για όσα έκανα και άφησα για να συνεχίσει ο Τσακίρης , ενώ κατηγορούσε τους πρώην συνεργάτες μου που τώρα ζητάει να τον στηρίξουν. Διαβάστε τα στις φωτογραφίες.

Έχοντας με το μέρος του αποτυχημένους συμβουλάτορες και “δημοσιογράφους”, κρατάει κρυφά από το χέρι τον Τσακίρη και τον Καρασαββίδη και μου επιτίθενται με μανία όπως έκανε χθες ο Σκαρλάτος προσπαθώντας να πλήξουν πολιτικά τον πρώην συνεργάτη μου και υποψήφιο δήμαρχο Αταμιάν.

 Όπου σταθούν και όπου βρεθούν ως κομπανία με κατηγορούν για το έργο μου προσπαθώντας να καλύψουν την απραξία και εν πολλοίς τη δική τους ανεπάρκεια, πέφτοντας οι ίδιοι στον λάκκο που σκάβουν.

Τελικά και ο πλέον αδαής έχει καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι τους. Μπροστά στην επερχόμενη ήττα τους, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Ο Δήμος θέλει διοίκηση και όχι ατάλαντους δημαγωγούς.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,