«Αγγέλων Έλευσις 2023» και «Λευκή Νύχτα» στο Δ. Ωραιοκάστρου

Το πρόγραμμα της φωταγώγησης των δέντρων

Και φέτος η πρώτη φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στις 7 το απόγευμα στον Πεντάλοφο.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Λητή.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 5.30 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πετρωτό και αμέσως μετά, στις 6.30 στον Μονόλοφο.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 6.30 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεοχωρούδα.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δρυμό.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα αρχίσουν οι εκδηλώσεις της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ωραιόκαστρο, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα» με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ. Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολές μουσικής και χορού, παιδικοί σταθμοί και εμπορικά καταστήματα.

Θα υπάρχουν δράσεις για τα παιδιά από Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, ξωτικά και χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να συμμετάσχουν στις δράσεις των σπουδαστών του «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°». Χριστουγεννιάτικες νότες στην εκδήλωση θα δώσει με την μουσική του DJ, που θα βρίσκεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί το δέντρο στο Μελισσοχώρι.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεσαίο.

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
,