Αν. Πολυχρονίδης: Ανεύθυνοι όσοι εκπαιδεύουν επιθετικά τα σκυλιά τους

Άσχημες μνήμες ξύπνησε στον Ανέστη Πολυχρονίδη η τραγωδία στη Νεοχωρούδα με τον αδόκητο και ειδεχθή θάνατο της 50χρονης γυναίκας από τη φονική επίθεση τριών μεγαλόσωμων σκυλιών.

Ο κ. Πολυχρονίδης είχε δεχτεί παρόμοια επίθεση μεγαλόσωμου δεσποζόμενου σκυλιού όταν αυτό ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του. Το περιστατικό είχε συμβεί μερικά χρόνια πριν στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου.

«Ανεύθυνες και επικίνδυνες πολλές φορές συμπεριφορές των ιδιοκτητών των μεγάλων δεσποζόμενων ζώων που εκπαιδεύουν επιθετικά τα σκυλιά τους και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, μη μπορώντας πολλές φορές να τα ελέγξουν» αναφέρει στο Polites Oraiokastrou ο κ. Πολυχρονίδης, και συνεχίζει: «Ευθύνη έχουν και οι οποιοδήποτε αρχές στις οποίες έχει γίνει αντίστοιχη αναφορά και δεν αντέδρασαν!»

«Να μην μας διαφεύγει το γεγονός ότι μπροστά από το σπίτι της αείμνηστης Ελισάβετ διέρχονται καθημερινά με τα πόδια δεκάδες μαθητές του γυμνασίου και Λυκείου Καλλιθέας.»

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,