Καράογλου, Γκιουλέκας και Κούβελας στην εκδήλωση της Εκκλησίας κατά του γάμου των ομόφυλων (Φωτό)

Κοσμοσυρροή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως – Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Χιλιάδες άτομα γέμισαν ασφυκτικά το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο για να ακούσουν τις ομιλίες μητροπολιτών και όχι μόνο. Το παρών έδωσαν μητροπολίτες και πλήθος αρχιερέων, μοναστικές και ιεραποστολικές αδελφότητες και εκπρόσωποι του κλήρου, μεταξύ των οποίων, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, αλλά και χιλιάδες κόσμου.

Τα βλέμματα κέντρισαν οι βουλευτές της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Δημήτρης Κούβελας, ενώ παρών ήταν πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, καθώς και επικεφαλής δημοτικής παράταξης (Μαζί για τον Τόπο μας) και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δίπλα στην πρόεδρο του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου.

φωτό Polites Oraiokastrou

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,