Περιφερειακή Οδός: Κλείνει απόψε τμήμα του δρόμου προς τα δυτικά

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των Θεσσαλονικέων οδηγών. Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης σήμερα το βράδυ «Τρίτη (02/04/2024) και από τις 23.00 μ.μ.έως τις 05.00 π.μ. της επομένης, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά, μεταξύ των ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας)». Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν λόγω των πρόδρομων εργασιών για το Flyover.

Η ανακοίνωση
Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της τροχαίας «θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ9 – Κ8 Α/Κ Τούμπας – Τριανδρίας θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό. Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».

=============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
,