Σειρά δημιουργικών δράσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Δημιουργικές δράσεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά διοργανώνει η διοίκηση του δήμου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου που τιμάται στις 2 Απριλίου, με στόχο να προωθήσει τη βιβλιοφιλία και τη φιλαγνωσία στους μικρότερους σε ηλικία δημότες.

«Στόχο έχουμε να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη Βιβλιοθήκη, να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο, να το αγαπήσουν, να καλλιεργήσουν την φιλαγνωσία και να ενισχύσουν την δημιουργική φαντασία τους», τονίζει η αρμόδια αντιδήμαρχος Χριστίνα Αλίρη.

Χθες το πρωί η βιβλιοθηκονόμος Γεωργία Τσολακίδου υποδέχθηκε παιδιά από τον παιδικό σταθμό «Μικρό Καράβι» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου, τα ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης και τους παρουσίασε με διαδραστικό τρόπο βιβλίο για τα ζώα της ημέρας και της νύχτας.

Οι δράσεις για τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με τη φιλοξενία παιδιών και τη συμμετοχή τους σε διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων.

===============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,