Τα κορίτσια μας κατέκτησαν το Όσλο! Τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading για τον Α.Γ.Σ. PYRAMIDA

Την τρίτη θέση στην κορυφαία διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου» κατέκτησαν οι αθλήτριες της ομάδας Cheerleading του συλλόγου Α.Γ.Σ. PYRAMIDA Gymnastics του ομίλου PDG!

Τα κορίτσια μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατακτώντας την τρίτη και τέταρτη θέση σε δύο κατηγορίες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading 2024 στο Όσλο της Νορβηγίας, που συγκέντρωσε τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη προσφέροντας θέαμα μοναδικό. Σημειώνεται ότι συνολικά με τα ελληνικά χρώματα αγωνίστηκαν 342 αθλητές – αθλήτριες με  26 ομάδες και 4 ζευγάρια.

Η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Ευαγγελία Κρητικού, κατά την αναχώρηση των εθνικών ομάδων από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, είχε πει:

«Οι ελληνικές επιτυχίες σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Με προσήλωση στους στόχους μας, οι εθνικές ομάδες αναχωρούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading στο Όσλο. Η Ελλάδα διαθέτει μία από τις πολυπληθέστερες αποστολές στη διοργάνωση. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες».

Την υπέροχη ομάδα του Α.Γ.Σ. PYRAMIDA Gymnastics πλαισίωσαν μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα οι Ελευθερία Πέτσα, Κωνσταντίνα Ζαφειρίδου,  Εριέττα Πετσινάρη, Μαρία Ζιγκόλη, καθώς και μια απόφοιτη του σχολείου η Αθανασία Γραντσάρη.

Βέβαια τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που μας έκαναν όλους περήφανους! Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ!

Η ομάδα συνολικά :

Ελευθερία Πέτσα, Κωνσταντίνα Ζαφειρίδου,  Καλαμάτα Ειρήνη, Εριέττα Πετσινάρη, Μαρία Ζιγκόλη, Αθανασία Γραντσάρη, Αθηνά Πλικα, Βασιλική Σιδηρόπουλου, , Καλλια Γεωργίου, Ευτυχία Πετρίδου, Ελένη Σίτα, Γεωργία Παπαδοπούλου, Αναστασία Λαζαρίδου,  Φωτεινή Λεμονίτση, Βασιλική Θεοχαρούδη, Νικολέτα Βαλαβάνη, Θάλεια Δαλοπούλου, Ραφαέλα Μπογια, Παναγιώτα Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Σταμπολίδου.

Προπονήτριες της ομάδας: Πασχαλίνα Μητράκου, Ναταλία Παρβάνοβα

===========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,