Επανήλθε στη θέση της η Βάσω Λύσσα

Με λόγια θερμά ευχαρίστησε η Βασιλική (Βάσω) Λύσσα μέσα από το διαδίκτυο τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη για την επανατοποθέτησή της ως αντιπροέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

«Θεωρώ χρέος μου» ανέφερε η κ. Λύσσα  «να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε να με επανατοποθετήσει στη θέση της Αντιπροέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου».

«Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και ακεραιότητας θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στα καθήκοντά μου με όλες μου τις δυνάμεις και να συνεχίσω τις δράσεις, τις οποίες είχα εισάγει τα τελευταία πέντε έτη στη μαθητική κοινότητα του Δήμου μας».

Να θυμίσουμε ότι η Βασιλική Λύσσα  εκλέχτηκε το 2014 σύμβουλος στην Τοπική Ενότητα του Δήμου Ωραιοκάστρου με τον Αστέριο Γαβότση, με τον οποίο κατέβηκε υποψήφια και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. 

Ήταν αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής με την εμπιστοσύνη του πρώην δημάρχου. Οργάνωσε πολλές δράσεις που αφορούν το παιδί πολίτη – μαθητή και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: