Ξανά «στον πάγο» το σκέπαστρο του κολυμβητηρίου

«Κόλλησε» ξανά το σκέπαστρο του δημοτικού κολυμβητηρίου ενώ το πότε και αν ολοκληρωθεί τελικά το περιβόητο έργο, παραμένει άγνωστο. 

Είναι «ζήτημα πολιτικής απόφασης» είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ερωτηθείς για το θέμα από το Polites Oraiokastrou. 

Σημειώνεται, πως το σκέπαστρο -επί προηγούμενης διοίκησης- είχε μπει στην ανώτερη κλίμακα χρηματοδότησης μετά από την αξιολόγηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας επενδύσεων και του Παρακαταθηκών και Δανείων (πρόγραμμα «Ηλέκτρα»). 

Λόγω της αλλαγής της κυβέρνησης δεν άνοιξαν οι φάκελοι για την επίσημη ένταξη και χρηματοδότηση τόσο του σκέπαστρου όσο και της ενεργειακής αναβάθμισης του δημαρχείου. 

«Ενώ είχε ανακοινωθεί από τον προηγούμενο υπουργό» είπε ο κ. Τσακίρης «δεν είχε υπογραφεί κάτι και η καινούργια διοίκηση του υπουργείου το έχει προς αξιολόγηση». 

«Παρά ταύτα» συνέχισε «είναι πολύ ώριμο το συγκεκριμένο έργο και μάλιστα είναι από τα πρώτα τα οποία θα εντάξουμε στο νέο πρόγραμμα το οποίο περιμένουμε ανά πάσα στιγμή» κατέληξε στην απάντησή του ο κ. Τσακίρης τονίζοντας ότι είναι πλέον … ζήτημα πολιτικής απόφασης το πότε θα υλοποιηθεί!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκέπαστρο και η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου ήταν μέσα στα 12 έργα σε όλη τη χώρα, αξίας 57 εκατομμυρίων, τα οποία είχαν την ανώτερη βαθμολόγηση με ώριμες μελέτες.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,