«Βολές κατά ριπάς» από Σκαρλάτο κατά της διοίκησης Τσακίρη

«Πόσα εκατομμύρια ευρώ διαχειρίστηκε η ΔΕΥΑΩ τα τελευταία 5 χρόνια και που έχουν πάει» ζήτησε να μάθει ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» Παντελής Σκαρλάτος στο τελευταίο ΔΣ, μετά τις απίστευτες καταγγελίες του παραιτηθέντος προέδρου της ΔΕΥΑΩ, Δαμιανού Ιωσηφίδη. 

«Όταν ακούμε αυτά τα τραγελαφικά για την υγεία των συμπολιτών μας, πρέπει να εξετάσουμε που έχουν πάει αυτά τα χρήματα» είπε ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» και συνέχισε: «Που έχουν δοθεί, για ποιους σκοπούς έχουν δοθεί, γιατί δε γίνονται οι συντηρήσεις, γιατί ο βιολογικός έχει όλα αυτά τα προβλήματα. Ε λοιπόν όλα στο φως. Εάν πραγματικά θέλετε κ. Δήμαρχε να μείνετε στην ιστορία όλα στο φως». 

Π. Σκαρλάτος: “Που έχουν πάει αυτά τα χρήματα”

Ο κ. Σκαρλάτος μάλιστα σημείωσε με νόημα, πως η δημοτική του παράταξη θα δώσει χρονικό περιθώριο στη διοίκηση του δήμου 15 ημερών προκειμένου να ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα το πράξει η «αν.α.σ.α».

«Βολές κατά ριπάς» προς τη διοίκηση του Δήμου

Από την πρώτη του τοποθέτηση στο Δ.Σ ο κ. Σκαρλάτος βγήκε στο …ξέφωτο και πυροβόλησε κατά ριπάς προς τη διοίκηση του δήμου και τον Παντελή Τσακίρη, λέγοντας «ότι η σημερινή διοίκηση προσπαθεί να συγκαλύψει ενέργειες, ανομίες και ότι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς στο μυαλό του, γεγονότων και καταστάσεων της προηγούμενης διοίκησης». 

Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» μίλησε για τη χρηματοδότηση της ΔΗΚΕΩ, για δασικούς χάρτες, για χρήματα χωρίς αποδείξεις και πολλά άλλα. 

«Προεκλογικά λοιπόν» είπε «ενώ η ΔΗΚΕΩ έχει πάρει 500 χιλιάδες ευρώ μέχρι σήμερα ζητούμε άλλες 400 χιλιάδες ευρώ για να συγκαλύψουμε τι; Τις προεκλογικές προσλήψεις της προηγούμενης διοίκησης; Και εσείς θα το ανεχτείτε κ. Δήμαρχε; Θα ανεχτείτε να πληρώσουμε προεκλογικές προσλήψεις;»

«Θα ανεχτείτε λοιπόν ότι μέχρι 31/12/2017 έπρεπε η προηγούμενη διοίκηση να υποβάλει αίτηση για να μη χαρακτηριστούν δασικές εκτάσεις στην περιοχή Καλλιθέας και Μυγδονίας και έχει χαθεί αυτή η προθεσμία και τις έχουμε χάσει; Αυτή είναι η αλλαγή πολιτικής;»

Ο κ. Σκαρλάτος σημείωσε ακόμα ότι σύμφωνα με «ομολογία»του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης υπήρχαν εργαζόμενοι και εκπαιδευόμενοι που πληρωνόντουσαν μαύρα. 

«Ομολογία του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης ότι υπήρχε τμήμα στο οποίο εργαζόμενος και εκπαιδευόμενοι πληρωνόντουσαν μαύρα. Θα συγκαλύψουμε αυτές τις διαδικασίες όλες; Θα συγκαλύψουμε αυτές τις διαδικασίες όλες;»

«Υπάλληλοι εισέπρατταν χρήματα από δημότες χωρίς να εκδίδονται αποδείξεις. Για λόγους λογικής το ότι έπρεπε εσείς να κάνετε μία σύμπραξη για να διοικήσετε, θα πρέπει να μπούμε στη λογική να συγκαλύψουμε ότι άνομο υπήρχε;» είπε ο κ. Σκαρλάτος.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,