«Απολογία» Τσακίρη για την αύξηση 30% στα δημοτικά τέλη – Από το σήμερα στο …χθες

Η απόφαση της διοίκησης του Παντελή Τσακίρη για την αύξηση των δημοτικών τελών κατά 30% προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, θύελλα αντιδράσεων τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τους ίδιους τους δημότες.

Επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά κυρίως να κατευνάσει τη σκληρή κριτική που δέχεται από τους πολίτες για τη μεγάλη αύξηση των δημοτικών τελών σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις του Δ. Ωραιοκάστρου, ο δήμαρχος επέλεξε να κάνει ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιώντας τη λέξη «αναπροσαρμογή» και όχι «αύξηση», κάτι που σύμφωνα με την αντιπολίτευση μοιάζει περισσότερο με γλωσσικό τέχνασμα και όχι με μια ειλικρινή περιγραφή των πραγμάτων, ο κ. Τσακίρης περιέγραψε τα οικονομικά του δήμου, ανέτρεξε μια… δεκαετία πίσω παραθέτοντας συγκριτικά στοιχεία και τιμές, μίλησε για μεγάλες απώλειες στα έσοδα από την Βιομηχανική Περιοχή της Νεοχωρούδας και για πολλά άλλα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Τσακίρη:

=====

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Πατσαλάς: ΒΙΝΤΕΟ: https://www.facebook.com/share/v/1CkqDXXt7q/

«To 90% των συνδημοτών μας θα πληρώσουν ακριβό το μάρμαρο […] Έχετε αποφασίσει να φτιάξετε ένα ταμείο για να το πάτε εκεί που εσείς θέλετε. Εμείς σας λέμε κάντε το αλλά δεν σας φταίνε σε τίποτα οι δημότες»

=======

======

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon