Ωραιόκαστρο: Ξεσήκωσαν τον κόσμο οι Stavento στο άναμμα του δέντρου

Κέφι, ενέργεια, χορός, τραγούδι. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου στη μεγάλη γιορτή που στήθηκε για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου  δέντρου, με την συναυλία των Stavento να αποτελεί το μεγάλο event του δήμου.

Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, τραγούδησαν παρέα με τον Μιχάλη Κουϊνέλη που τα «έδωσε όλα» μαζί με το συγκρότημά του, σε μια αξέχαστη συναυλία η οποία σήμανε και την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τον δήμο Ωραιοκάστρου.

Την επιτυχημένη εκδήλωση, διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού μαζί με τον ΕΣΩ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Οι κεντρικοί δρόμοι πεζοδρομήθηκαν ενώ η αγορά παρέμεινε ανοιχτή μέχρι αργά στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας».

Η φιλαρμονική του δήμου, άνοιξε νωρίς τη γιορτή με χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ενώ την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου έκανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης παρέα με τον Stavento. 

«Οι STAVENTO μας απογείωσαν σήμερα στο άναμμα του δέντρου μας, στην καρδιά της πόλης του Ωραιοκάστρου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσέλευσή σας. Συνεχίζουμε το 2020 σε όλες τις δημοτικές μας ενότητες με εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή» έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Τσακίρης. 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: