Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής μέσα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου

Πιστά στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού τους τα Χορωδιακά Σύνολα -η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis και η Παιδική Χορωδία Σολ- της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνουν την 2η Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα.

Στην συναυλία θα συμμετέχουν, εκτός των Χορωδιακών Συνόλων της Ενορίας μας, ο Χορός Ψαλτών «Θεσσαλονίκη» και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου. Θα ακουστούν ύμνοι και κάλαντα από την ελληνική, βυζαντινή και δυτική, χριστουγεννιάτικη παράδοση.

Τα Χορωδιακά Σύνολα του Ναού μας, με την καθοδήγηση της μαέστρου κ. Άννας Γεράση και τη συνδρομή της Ενορίας μας, ετοιμάζουν για ακόμα μια φορά εκδήλωση υψηλής καλλιτεχνικής και αισθητικής αξίας και την προσφέρουν, δωρεάν, με αγάπη στην τοπική μας κοινωνία.

Η Γυναικεία Χορωδία μας, θα πραγματοποιήσει εμφάνιση το επόμενο διάστημα στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Εξάλλου από τη νέα χρονιά προγραμματίζονται ήδη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και αλλού εμφανίσεις και των δύο χορωδιακών σχημάτων, τα οποία καταγράφουν μια σημαντική πορεία στα καλλιτεχνικά πράγματα της πόλης κάνοντας γνωστό το Ωραιόκαστρο στους μουσικούς και χορωδιακούς κύκλους.

Σας περιμένουμε όλους σε μία μουσική, χριστουγεννιάτικη πανδαισία μέσα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.   

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,